Meghan Markle demontează zvonurile potrivit cărora ar fi făcut-o să plângă pe Kate Middleton

Meghan Markle demontează zvonurile potrivit cărora ar fi făcut-o pe Kate Middleton să plângă. "S-a întâmplat exact invers", a povestit ea în interviul cu Oprah Winfrey.

Meghan Markle demontează zvonurile potrivit cărora ar fi făcut-o să plângă pe Kate Middleton

Meghan Markle demontează zvonurile despre relația cu Kate Middleton în interviul mult anticipat cu Oprah Winfrey, care a atins multe subiecte spumoase – subiecte care de multe ori au ajuns total eronat în presa tabloidă și care i-au transformat viața de la palat într-un real coșmar.

Același lucru s-a întâmplat și cu știrea ce făcea înconjurul Internetului acum mai bine de doi ani, cum că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi „izbucnit în lacrimi” în timp ce fiica sa, Prințesa Charlotte, își proba rochia de domnișoară de onoare pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Mai mult, presa a mers chiar mai departe și a afirmat că Meghan ar fi fost de vină pentru incident. Acum Meghan Markle demontează zvonurile din presă și spune că situația a fost cu totul alta.

„S-a întâmplat exact invers”, mărturisește actrița în interviul transmis exclusiv de CBS. „Și nu spun asta într-un mod disprețuitor, fiindcă într-adevăr fusese o săptămână grea chiar înainte de nuntă, iar ea se supărase pe ceva. Dar și-a recunoscut greșeala, și-a cerut scuze și chiar mi-a trimis flori și un bilețel mai apoi.”

„Nu cred că mai are rost să reamintesc evenimentul, cât timp și-a cerut scuze, iar eu am iertat-o”, continuă Meghan. „Nu mi-aș fi dorit niciodată ca asemenea detalii despre ea să ajungă în presă.”
Potrivit People, fosta Ducesă de Sussex declară că a fost „șocant” să vadă cum totul ajunge în public după luni întregi de la nuntă, dar și să urmărească felul în care media a continuat să le prezinte pe ea și pe cumnata ei ca luptând una împotriva celeilalte.

Meghan Markle demontează zvonurile false și afirmă despre Kate Middleton că e „un om bun”, și mai adaugă faptul că media „pur și simplu preferă poveștile cu eroi și răufăcători. […] Dacă mă iubiți pe mine, nu trebuie să o urâți pe ea. Iar dacă o iubiți pe ea, nu trebuie să mă urâți pe mine”.

Înainte ca știrea să inunde paginile publicațiilor din întreaga lume, Kate și Meghan erau privite de public ca fiind chiar apropiate, participând de altfel și la diverse evenimente împreună, precum la meciurile Wimbledon.

Citește și:
Vedetele care au participat la Critics Choice Awards 2021 (GALERIE FOTO)

Text de Cristiana Daraban
Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people