Meghan Markle a purtat haine și accesorii de aproape 400 de mii de dolari pentru o ședință foto

Ținuta și accesoriile purtate de Meghan Markle pentru un portret oficial costă o sumă astronomică.

Meghan Markle a purtat haine și accesorii de aproape 400 de mii de dolari pentru o ședință foto

Prințul Harry și Meghan Markle au fost fotografiați pentru un portret oficial ce anunță un talk virtual organizat de revista TIME, în cadrul căruia vor lua parte o serie de oameni influenți.

În portretul realizat de fotograful Matt Sayles, Meghan Markle poartă un costum Alexander McQueen (același pe care l-a purtat și la primul ei eveniment la care a participat în calitate de membră a familiei regale) de 2.800 dolari, pe mâna stângă poartă un ceas Cartier ce a aparținut Prințesei Diana, în valoare de 23.000 dolari și o brățară, tot Cartier, de 6.500 de dolari. De asemenea, poartă și inelul de logodnă, în valoare de 350.000 de dolari. În total: peste 380.000 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on

Discuția moderată de Meghan Markle și Prințul Harry nu este singura la care ducii de Sussex au participat în ultima perioadă. Fanii au putut vedea astfel detalii ale casei lor din California. Aparent, înainte ca cei doi să se mute în ea, casa putea fi închiriată pentru filmări pentru suma de 700 de dolari ora. 

Meghan Markle și Prințul Harry au cumpărat casa lor pentru suma de 14,7 milioane de dolari. Cei doi au devenit însă independenți de familia regală și au înapoiat banii folosiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie (bani proveniți din taxele și impozitele cetățenilor britanici).

„O contribuție a fost făcută către bugetul Casei Regale din partea Ducelui de Sussex. Această contribuție oferită de Prințul Harry acoperă pe deplin costurile renovării Frogmore Cottage, o proprietate a Majestății Sale Regina, iar aceasta va rămâne reședința britanică a Ducelui și a familiei sale.” a declarat la începutul lunii septembrie purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat la această reședință din apropierea Palatului Windsor în 2019, înainte de nașterea primului lor copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Casa datează din secolul XVIII nu mai fusese locuită de câțiva ani, iar renovările au costat aproape 3 milioane de dolari.

Citește și:
Noi imagini cu Lily James și Dominic West din timpul escapadei romantice la Roma

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video