Meghan Markle a primit o poreclă legată de Prințesa Diana din partea apropiaților familiei regale

Apropiații familiei regale au observat o mulțime de asemănări între Prințesa Diana și Meghan Markle, așa că Ducesa de Sussex a primit o poreclă care are o strânsă legătură cu mama Prințului Harry.

Meghan Markle a primit o poreclă legată de Prințesa Diana din partea apropiaților familiei regale

Meghan Markle ne-a amintit de Prințesa Diana în nenumărate rânduri prin ținutele purtate de aceasta, precum și gesturile pe care ea și Prințul Harry le-au făcut în amintirea acesteia.

Apropiații familiei regale au văzut toate asemănările între Ducesa de Sussex și Prințesa de Wales, de la ținute până la atitudinea pe care Meghan a avut-o la toate angajamentele regale.

Aflată în turneu regal, Ducesa de Sussex a purtat numeroase bijuterii care au aparținut Prințesei Diana, iar acestea au atras imediat atenția tuturor. Meghan a ales să poarte inelul acvamarin pentru cina oficială din Tonga, acesta fiind inelul primit de la Prințul Harry în ziua nunții. Acest inel însă a devenit faimos datorită Prințesei Diana, aceasta purtându-l la numeroase evenimente oficiale.

Totodată, probabil știi deja că inelul de logodnă primit de la Prințul Harry are două diamante care au aparținut Prințesei Diana. În plus, tot în turneul regal, Meghan a ales să poarte o pereche de cercei care au aparținut Dianei, precum și o brățară.

Angajații și apropiații familiei regale sunt de părere însă că nu este vorba doar despre bijuteriile pe care le poartă Meghan, ci și despre ținutele purtate de aceasta și munca pe care o depune. Ducesa de Sussex onoreaza amintirea Prințesei Diana, iar acest lucru i-a făcut pe cei de la Palat să o numească „Di 2”

„Am înțeles că ducesa este numită Di 2, datorită asemănărilor cu mama lui Harry. Este vorba despre afecțiune și cred că se potrivește – seamănă” a declarat o sursă apropiată angajaților familiei regale.

Totodată, cei de la Vanity Fair au discutat cu fotograful Mark Stewart, cel care a făcut numeroase fotografii familiei regale de-a lungul timpului. „Îmi amintesc de multe ori de Diana când o fotografiez pe Meghan. Ținutele lor sunt oarecum similare; Meghan iubește croiurile perfecte și culorile, la fel ca Diana. Îmi amintesc când am fotografiat-o pe Diana în Japonia, când a purtat o ținută alb roșu. Alegerile vestimentare făcute de Diana în acest turneu regal îmi amintesc de ținutele Dianei, de exemplu rochia roșie pe care a purtat-o când a ajuns în Tonga. A fost pur și simplu Diana, onorând culorile naționale ale insulei înainte ca Meghan să spună vreun cuvânt”.

Stewart a adăugat că ținutele purtate de Meghan la cinele oficiale îi amintesc de rochiile de seară pe care Diana le iubea. „Nu cred că am văzut vreun membru al familiei regale ca Diana până acum. Meghan are încrederea în fața camerei pe care o avea și Diana și aceeași iubire pentru modă și designerii de top. Diana iubea Versace, Meghan iubește Givenchy. Stilul lor este oarecum similar: clasic, elegant și cu numeroase culori puternice.”

„Nu este vorba despre hainele ei. Felul în care Meghan se comportă cu oamenii îmi amintește de Diana. Modul în care încearcă să vorbească cu copiii de la nivelul lor, există o empatie naturală. Felul în care se uită după camere și face contact vizual. Este minunată – la fel cum era și Diana”, a adăugat fotograful.

Citește și:
40 cele mai fascinante lucruri despre Printesa Diana

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people