Meghan Markle a dezvăluit în mod accidental prima imagine cu fiica sa, Lilibet

Cu ocazia zilei sale de naștere, Meghan Markle a împărtășit un clip video în care putem vedea prima fotografie cu fiica sa, Lilibet Diana.

Meghan Markle a dezvăluit în mod accidental prima imagine cu fiica sa, Lilibet

Meghan Markle a împlinit 40 de ani, ocazie cu care a împărtășit cu fanii săi un clip video special, în care apare alături de actrița Melissa McCarthy. Soția Prințului Harry a vorbit despre noul său proiect, numit 40X40, ce este în strânsă legătură cu ziua sa de naștere, și care își propune să le ajute pe femei să se întoarcă în câmpul muncii. 40 de personalități din diferite domenii, printre care se numără și Adele, Amanda Gorman, Stella McCartney sau Sophie Gregoire Trudeau devin timp de 40 de minute mentori pentru toate femeile care, din cauza pandemiei de coronavirus și-au pierdut locurile de muncă și care încă nu reușesc să își reia activitatea profesională.

Chiar dacă este o inițiativă lăudabilă, clipul video a reușit să atragă atenția întregii lumi din cu totul alte motive decât cele scontate. În începutul filmării, o putem vedea pe Meghan stând la biroul său, unde este înconjurată de mai multe fotografii de familie.

Pe lângă o imagine înrămată cu fiul său, Archie, mai apare și un colaj format din alte trei fotografii. În cea din mijloc se află Prințul Harry alături de fiica lor, Lilibet. Este pentru prima oară când este dezvăluită o imagine cu Lilibet, care a venit pe lume în luna iunie a acestui an.

Numele micutei nu a fost deloc ales la întâmplare, acesta având o semnificație specială pentru familia regală. Lilibet este porecla din copilărie a Reginei, pe care cei apropiați i-au dat-o atunci când aceasta era prea mică pentru a-și pronunța corect propriul nume. Astfel, numele de alint a fost preluat de întreaga familiei regală, legenda arătând că și tatăl reginei, Regele George VI, obișnuia să spună despre fiicele sale: „Lilibet este mândria mea, Margaret este bucuria mea.'

Regina a continuat să folosească porecla și mai târziu în viață, mai cu seamă semnându-se astfel în corespondența cu apropiații. Iar fotograful regal Arthur Edwards a declarat și că Lilibet era numele folosit de Prințul Philip, de Regina Mamă și de Prințesa Margaret în conversațiile cu Regina Elisabeta. 

Cel de-al doilea nume, în mod evident, este ales ca un omagiu pentru Prințesa Diana, mama Prințului Harry, decedată într-un accident tragic în Paris, în august 1997, la vârsta de 36 de ani.

Recent, Lilibet Diana și-a primit oficial locul în linia de succesiune la tronul britanic. Apariția ei pe site-ul royal.uk arată că aceasta se află pe poziția a opta, adică după fratele său, Archie, în vârstă de 2 ani, și după tatăl său, Prințul Harry. Locul lui Lilibet în linia de succesiune la tron nu este unul fix, și asta pentru că moștenitorii proveniți din căsnicia Prințului William cu Kate Middleton au prioritate, așa încât, dacă aceștia vor mai avea un copil, fiica lui Harry va coborî încă un loc.

În acest moment, cum era de așteptat, primul loc este ocupat de Prințul Charles, urmat de Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. La vârsta de 72 de ani, Charles este moștenitorul care a așteptat cel mai mult să ajungă rege, din întreaga istorie a monarhiei britanice, adică de la vârsta de 3 ani, atunci când Regina Elisabeta a II-a, mama lui, a fost încoronată, pe 6 februarie 1952.

Citește și:
Primul cadou pe care Meghan Markle l-a pregătit pentru fiica sa, Lilibet

Foto: captura de ecran

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people