Meghan Markle a dezvăluit ce l-a impresionat pe Archie în timpul vacanței în Canada

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors din vacanța de șase săptămâni, ei dezvăluind ce anume l-a impresionat pe fiul lor, Archie, în Canada.

Meghan Markle a dezvăluit ce l-a impresionat pe Archie în timpul vacanței în Canada

Ducele și Ducesa de Sussex au participat pe 7 ianuarie la primul eveniment oficial din noul an, după o vacanță de șase săptămâni petrecută mai mult în Canada.

Cei doi au vizitat Canada House pentru a-i mulțumi Înaltei Comisii canadiene pentru ospitalitatea cu care au fost primiți pe perioada vacanței în această țară. Ducele și Ducesa de Sussex au vorbit despre cât de minunată este Canada, Meghan dezvăluind că și Archie a fost fascinat de tot ceea ce a văzut.

„A fost un timp incredibil pe care am putut să îl petrecem acolo alături de fiul nostru. Și să primim căldura din partea oamenilor și să ne bucurăm de frumusețea Canadei. Să îl vedem pe Archie spunând ‘ahh’ când mergeam și să ne dăm seama de cât de minunat arată totul, așadar pentru noi înseamnă mult”, le-a spus Ducesa de Sussex diplomaților, explicând astfel că Archie, în vârstă de șapte luni, a fost impresionat de peisajele pe care le-a văzut.

Prințul Harry a avut la rândul lui doar cuvinte de laudă despre vacanța petrecută în Canada. „Este un loc minunat cel în care trăiți. Vă mulțumim că ne-ați primit – nu că ați avut vreun amestec”, a spus Ducele de Sussex râzând. „Dar căldura și ospitalitatea care ni s-a arătat a fost incredibilă și este exact motivul pentru care am ales să mergem acolo, așa că vă mulțumim”.

Ducele i-a făcut pe toți cei prezenți să râdă atunci când a sugerat că Meghan ar trebui să le vorbească în franceză, aceasta refuzând imediat.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ducele și Ducesa de Sussex s-au bucurat de nenumărate plimbări în timpul vacanței în Canada, ei reușind chiar să ajute un cuplu în timpul unei drumeții. Meghan și Prințul Harry se aflau alături de un grup de prieteni, printre care și actrița Abigail Spencer, când s-au oferit să facă unui cuplu poze.

Asymina Kantorowicz și Iliya Pavlovic, cei cărora Ducesa de Sussex le-a făcut pozele, au declarat că inițial nu au recunoscut-o pe Meghan, însă când au realizat cine este au fost uimiți. Cuplul a declarat că Meghan și Harry au fost foarte prietenoși în timpul acestei întâlniri, ei făcându-le trei fotografii înainte să se întoarcă la grupul lor de prieteni și la cei doi câini pe care îi plimbau.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai avea titluri regale?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people