Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai avea titluri regale?

Meghan Markle și Prințul Harry se află acum în jurul unei noi controverse potrivit căreia ei și-ar putea pierde titlurile regale pe care le dețin.

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai avea titluri regale?

Conform ultimelor știri apărute în presa străină, se pare că există o petiție pe site-ul oficial al Consiliului orașului Brighton și Hove prin intermediul căreia Prințul Harry și Meghan Markle și-ar putea pierde titlul regal.

Petiția a fost inițiată în iulie 2019 de către activistul Charles Ross. Până în acest moment, 3.700 de persoane au semnat această petiție. „Solicităm Consiliului Brighton și Hove să nu mai folosească titlurile regale „Ducele de Sussex” și „Ducesa Sussex”, ci Henry („Harry”) Windsor și Rachel Meghan Markle, considerându-le din punct de vedere moral greșite și lipsite de respect. În calitate de rezidenți ai orașului Brighton și Hove, apelăm la Consiliul orașului pentru a nu mai folosi titluri regale îi ceea ce îi privește pe acești indivizi, titluri pe care noi le considerăm nedemocratice și un simbol al opresiunii publicului larg de către elită. Nici Consiliul Brighton nu îi va invita pe acești indivizi și nu le va oferi o ospitalitate diferită față de cea a unui locuitor obișnuit.”

Consiliul urmează să voteze, însă sunt destul de puține șanse să fie de acord cu această petiție. Pe lângă asta, consiliul nu are puterea de a decide în această privință deoarece Regina este cea care oferă sau înlătură titlul regal al unei persoane. Până acum, Prințul Harry și Meghan Markle nu au comentat pe seama acestui subiect, iar motivul ar fi că ei se află acum în Statele Unite alături de mama lui Meghan, Doria Ragland, cu ocazia sărbătorilor.

Însă, ceea ce ne-a atras atenția este că pe contul oficial de Instagram al cuplului regal a fost postată o imagine cu un text care ne-ar putea face să credem că ei se simt deranjați de această petiție. „Fără un simț al răspunderii, nu poate exista nici un sentiment de comunitate”, este citatul din această imagine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A thoughtful quote for the day – wishing you all a wonderful week ahead!

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

De asemenea, Thomas Mace-Archer-Mills, cel care a fondat British Monarchists Society a criticat destul de dur această inițiativă: „Suntem cu adevărat surprinși de faptul că petiția a fost semnată de atât de multe persoane. O astfel de petiție ne arată un dispreț și față de familia regală, care își ia pe an mii de angajamente în numele țării și în numele Majestății Sale.”

Citește și:
Adevărul despre prietenia dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people