Meghan Markle a avut dificultăți în a face față atenției primite din partea presei

Meghan Markle era obișnuită cu atenția primită din partea presei, fiind înainte actriță, însă relația cu Prințul Harry i-a schimbat complet viața.

Meghan Markle a avut dificultăți în a face față atenției primite din partea presei

Meghan Markle a fost în centrul atenției din momentul în care relația cu Prințul Harry a fost confirmată, iar știrile care au apărut despre Ducesa de Sussex și familia ei nu au fost întotdeauna cele mai bune.

Astfel, Meghan s-a luptat în ultimii doi ani cu o mulțime de zvonuri, știri false, precum și cu numeroase comentarii negative. La premiera europeană a filmului The Lion King, Ducesa de Sussex a vorbit pentru prima dată despre modul în care a fost tratată de presa britanică, ea spunându-i lui Pharrell Williams că „ei (jurnaliștii) nu fac lucrurile mai ușoare”.

Meghan Markle a avut până acum un comportament remarcabil în relație cu presa, însă o sursă a declarat pentru People că pentru ea lucrurile nu au fost deloc ușoare. „Meghan s-a luptat cu intensitatea atenției pe care a primit-o. Deși este o fostă actriță, acum totul este la un alt nivel”, a declarat o sursă apropiată de familia regală.

Us Weekly a aflat de la o altă sursă că într-adevăr a fost dificil pentru Meghan să facă față tuturor comentariilor, deoarece presa britanică a fost foarte dură cu ea. „Aceasta este viața ei. Însă ea se gândește, ‘Ei bine, dacă așa va fi, voi face ce vreau. Nu joc după aceste reguli.'”

Cea care a înțeles foarte bine prin ce trece Meghan a fost Kate Middleton, acesta fiind și motivul pentru care cele două Ducese s-au apropiat atât de mult.

Kate a încercat să o ajute pe Meghan să facă față acestei tranziții, oferindu-i sfaturi despre protocol și viața în familia regală, iar Ducesa de Sussex i-a fost mereu recunoscătoare. „Meghan admiră cum Kate nu face niciodată un lucru greșit”, a declarat o sursă pentru elle.com anul trecut.

Citește și:
Meghan Markle, din nou în mijlocul unei controverse

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people