Mariah Carey a anuntat ca va lua o pauza, dupa spectacolul dezastruos de Anul Nou

Mariah Carey a anuntat ca va lua o pauza; vedeta a luat decizia de a se retrage pentru un timp din social media, dupa spectacolul dezastruos de Anul Nou, atat de comentat.

Mariah Carey a anuntat ca va lua o pauza, dupa spectacolul dezastruos de Anul Nou

Mariah Carey ne va lipsi pentru o perioada de pe retelele sociale – asta pentru ca vedeta a decis sa ia o pauza de la activitatea sa online, dupa spectacolul dezastruos pe care l-a dat de Anul Nou si care a fost atat de comentat negativ in presa.

Din cauza multiplelor dificultati tehnice, spectacolul pe care trebuia cantareata Mariah Carey sa il sustina cu ocazia petrecerii de Anul Nou din New York s-a transformat intr-un adevarat dezastru. Iar spectatorii nu au fost deloc intelegatori cu Mariah Carey.

Drept urmare, artista a postat un mesaj audio pe Twitter, anuntandu-si decizia: „Desi imi voi indeplini obligatiile profesionale, aceasta este o perioada importanta pentru mine, in care trebuie sa imi fac timp pentru mine si ca sa fiu alaturi de cei dragi mie.”

Mariah Carey a continuat, facand referire la comentariile din presa si de pe internet: „Nu pot sa neg ca imi sunt ranite sentimentele, insa voi trece peste si sunt foarte recunoscatoare pentru fanii mei si pentru prietenii mei adevarati, care au fost langa mine in tot acest timp.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people