Margot Robbie, declaratii despre scenele de sex din filmul “Legenda lui Tarzan”

Actrita Margot Robbie a vorbit recent despre cum “s-a lasat dusa de val” in timp ce filma scenele de sex cu colegul ei din filmul “Legenda lui Tarzan”, Alexander Skarsgard.

Margot Robbie, declaratii despre scenele de sex din filmul “Legenda lui Tarzan”

Margot a povestit despre palma pe care i-a dat-o lui Alexander Skarsgard in timpul scenelor de sex.

Margot interpreteaza rolul lui Jane in cadrul filmului si a declarat ca actorul nu a avut nicio rana de pe urma loviturii' ei: Nu l-am ranit si nici nu l-am lovit peste fata, cel putin nu atat de tare', spune ea. E un barbat destul de puternic, poate trece peste asta. Doar ne-am lasat putin dusi de val'.

La inceputul anului, regizorul filmului Legenda lui Tarzan', David Yates a imprastiat cateva zvonuri conform carora scenele de sex din film dintre Margot si Alexander sunt violente. Ei au o sceva de dragoste impreuna. I-am zis (lui Robbie): da-i o palma lui Alex in timp ce faceti dragoste, un fel de palma zdravana', a declarat el. A fost un moment extrem de senzual faptul ca ea s-a bucurat de scena sexuala cu Alex. Singura vanataie cu care el s-a ales de pe urma filmarilor a fost probabil doar aceea lasata de palma lui Margot. Lucru care ne spune multe despre personalitatea ei.'

E un om minunat. E foarte placut sa il ai in preajma. Alexander a muncit extrem de mult in timpul filmarilor si s-a descurcat de minune. Cred ca oamenii il vor iubi si se vor bucura intru totul de acest film', a mai zis actrita Margot Robbie.

Text: Denisa Matei
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people