Mandy Teefey, mama Selenei Gomez, nu este încântată de relația acesteia cu Justin Bieber

Mama Selenei Gomez nu este încântată de relația acesteia cu Justin Bieber și a declarat că nu a mai vorbit cu el de ani de zile.

Mandy Teefey, mama Selenei Gomez, nu este încântată de relația acesteia cu Justin Bieber

Se pare că mama Selenei Gomez, Mandy Teefey, nu este încântată de relația fiicei sale cu Justin Bieber. Totodată, în urmă cu câteva săptămâni au existat mai multe zvonuri potrivit cărora Mandy a fost internată în spital din cauza unei discuții cu Selena.

În cadrul unui interviu pentru Gossip Cop, mama Selenei Gomez a declarat că nu este fericită cu decizia fiicei sale de a se întoarce la Justin, de care s-a despărțit în 2014. Mandy a dezvăluit că nu a vorbit cu artistul de ani de zile, însă ea a adăugat că Selena își poate trăi viața așa cum dorește, cât timp este fericită, în siguranță și sănătoasă. „Selena este un adult și poate să ia singură decizii”, a declarat mama acesteia.

O sursă a declarat în urmă pe E!News în urmă cu o lună că familia Selenei nu este fericită în privința acestei relații. „Ei nu cred că el este o persoană bună pe care Selena ar trebui să o aibă în viața ei și sunt sceptici că s-a schimbat. Chiar dacă are un comportament bun acum, el se va dezlănțui eventual. Justin a provocat atât de multă furie în familia Selenei.”

În ciuda faptului că persoanele apropiate Selenei nu consideră că relația o va ajuta pe artistă, mama lui Justin Bieber este încântată de împăcarea celor doi. „O iubesc, am întâlnit-o și avem o legătură specială”, a declarat Pattie Mallette, mama lui Justin Bieber, luna trecută.

Citește și:
Selena Gomez și Justin Bieber merg la terapie de cuplu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people