Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la 26 de ani

Mac Miller, cântărețul cu care Ariana Grande a avut o relație timp de doi ani, a murit la vârsta de 26 de ani.

Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la 26 de ani

Cântărețul american Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la 26 de ani.

Potrivit presei americane, artistul a murit din cauza unei supradoze, la 4 luni de la despărțirea de Ariana Grande. El a fost găsit în locuința sa de un prieten, acesta spunând, se pare, serviciului de ambulanță că Mac suferise un atac cardiac. Până acum nu au fost furnizate alte informații, urmând ca autopsia să stabilească cu exactitate cauza morții.

Mac Miller și Ariana Grande au format un cuplu timp de 2 ani. Cei doi s-au despărțit în luna mai, la scurt timp artista logodindu-se cu Pete Davidson.

Ariana Grande nu a făcut până acum comentarii despre decesul fostului iubit, însă în trecut ea a declarat că relația lor este toxică și asta din cauza dependenței de droguri a lui Mac. Se pare că ea a luat decizia de a se despărți de artist după ce acesta a fost arestat pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.

Ariana Grande a fost învinovățită de fani pe Instagram pentru moartea lui Mac Miller, iar acest lucru a dus la blocarea posibilității de a lăsa comentarii pe contul acesteia.

Citește și:
„Dumnezeu e o femeie' – Ariana Grande, acuzată că a copiat o scenă dintr-o campanie a lui Gaultier

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people