Loredana a împlinit 51 de ani și a sărbătorit cu o petrecere de pomină

Loredana a împlinit 51 de ani, pe care i-a celebrat cu o petrecere pe ritmuri de manele la care a cântat și a dansat, arătând încă o dată că nu o interesează prea mult ce crede lumea despre ea.

Loredana a împlinit 51 de ani, pe care i-a serbat cu o petrecere de poveste, în cadrul căreia a cântat și a dansat pe ritmuri de manele, arătând încă o dată că nu o interesează ce crede lumea despre ea. Asta în contextul în care cel mai recent clip al artistei, o colaborare cu multe nume grele din lumea manelelor, a fost un succes uriaș, dar i-a și adus numeroase critici în ceea ce privește abordarea acestui gen muzical. Loredana a respins drept rasiste acuzațiile și și-a reînnoit afirmațiile despre cum nu are prejudecăți atunci când promovează un stil de muzică, utilizând piesa ca un pretext să îndemne la acceptare față de comunitatea romă. De altfel, artista și-a exprimat în mai multe rânduri și susținerea față de comunitatea LGBT+, fiind printre puținele din România care s-au dovedit atât de open-minded.

Loredana a împlinit 51 de ani și este astăzi mai nonconformistă ca oricând, artista neratând nici o ocazie să se fotografieze purtând ținute sumare, deseori însoțite de mesaje glumeț-provocatoare, încă un semn că nu are de gând să se conformeze așteptărilor societății despre cum ar trebui să arate și să se comporte o femeie de vârsta ei. Însă Loredana, poate cea mai creativă și cea mai adulată de public cântăreață din România ultimilor 30 de ani, care a știut să rămână relevantă indiferent de trend-uri și de mode și care a făcut carieră și din postura de compozitoare, prezentatoare TV, actriță, autoare și antrenoare la Vocea României, poate, la 51 de ani, să facă exact ce dorește.

Pe 10 iunie, ziua în care Loredana a împlinit 51 de ani, fanii și apropiații au copleșit-o cu urări pe rețelele sociale. Printre primele persoane care i-au urat La mulți ani s-a numărat make-up artista Ema Uta, prin intermediul a două Instagram Stories. Happy birthday, Queen @loredanagroza”, a scris prietena Loredanei, alături de care aceasta și-a petrecut recent o vacanță. Și Cătălin Botezatu i-a scris artistei: „Happy birthday, my diva, @loredanagroza”. Aniversarea a fost celebrată de artistă cu o petrecere la care au fost prezenți toți apropiații și la care cântăreața a purtat o ținută casual, formată dintr-un body, o jachetă din piele neagră și pantaloni mulați. Loredana a fost sufletul petrecerii și a cântat alături de invitații ei.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Regina Rania a Iordaniei cu ocazia aniversării a 28 de ani de căsătorie

Foto: Arhiva ELLE; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people