Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit

Liviu Teodorescu i-a făcut o surpriză iubitei sale, Iulia, cu ocazia zilei de naștere și a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit.

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit

Liviu Teodorescu i-a făcut o surpriză iubitei sale, Iulia, a cărei zi de naștere a fost pe 27 octombrie și a cerut-o de soție. 

Întreg momentul a fost pregătit de către Liviu Teodorescu, care a organizat o petrecere surpriză și i-a compus o piesă Iuliei, ale cărei versuri dezvăluiau de fapt cererea în căsătorie. „Vrei să fii cea care mă va iubi o viață, la fel în fiecare zi / Vrei să fii?”, sunt ultimele versuri ale piesei.

Liviu Teodorescu a publicat pe contul personal de Instagram momentul emoționant. „Am cerut-o pe @iulialu în căsătorie. Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani. Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris artistul pe Instagram.


Liviu Teodorescu și iubita lui, Iulia Iacob, sunt împreună din liceu, iar anul acesta au împlinit 10 ani de relație

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Astăzi e ziua noastră. TE IUBESC, @iulialu ❤️ #10

O postare distribuită de Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cheers to the day we fell in love! Cheers to my best friend! Te iubesc, @liviuteodorescu #10

O postare distribuită de Iulia Iacob (@iulialu) pe

În ciuda faptului că Liviu Teodorescu este un artist cunoscut și se află în lumina reflectoarelor, partenera sa, Iulia, este mult mai discretă.

În 2018, într-un interviu pentru revista Viva, cei doi au dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. „A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu”, spunea Liviu atunci.

„Totul a început cu conștientizarea faptului că el voia să-mi fie mai mult decât un simplu prieten. E băiat deștept, s-a prins că am un spirit al proprietății foarte dezvoltat și m-a șantajat emoțional. Mi-a spus că, dacă nu îi înțeleg sentimentele, nu mai putem fi nici măcar prieteni. Eu i le înțelegeam, dar nu i le împărtășeam. Cu greu am acceptat să fim împreună”, a continuat Iulia.

Citește și:
Lidia Buble vorbește deschis despre despărțirea de Răzvan Simion

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people