Lily-Rose Depp si Vanessa Paradis pozeaza impreuna pentru o cauza nobila

Lily-Rose Depp si Vanessa Paradis pozeaza impreuna pentru o cauza nobila in cea de-a doua editie a revistei Our City Of Angels.

Lily-Rose Depp si Vanessa Paradis pozeaza impreuna pentru o cauza nobila

Lily-Rose Depp si Vanessa Paradis pozeaza impreuna pentru o cauza nobila. In varsta de 17, respectiv 44 de ani, muzele lui Lagerfeld au pozat in halate intr-o camera de hotel cu iz frantuzesc, aranjamente florale specifice, produse de patiserie si cateva pungi de cumparaturi de la Chanel.

Imaginile au fost facute de David Mushegain si coordonate de directorul creativ Ash Stymest, fiind folosite pentru o cauza nobila. Toate castigurile de pe urma copiilor vandute vor fi donate programului de Planificare Familiala. Our City of Angels va fi vandut in Colette, la Paris, dar si online pe ourcityofangels.com incepand cu sfarsitul acestei saptamani.

Lily-Rose a postat mai multe fotografii din campanie, una dintre ele in care apare cu mama sa, scriind in descriere cateva cuvinte : Mama mea frumoasa si eu pentru @cityoffangels, de David Mushegain, toate castigurile merg catre @plannedparenthood.'

Lily-Rose Depp pare sa ii calce pe urme mamei ei, Vanessa, care a fost la randul ei model. Aceasta isi sustine fiica in urmarea acestei cariere si este prezenta la toate evenimentele de moda la care participa fiica sa. Astfel, ea a fost vazuta la show-ul Chanel, in care Lily a defilat recent.

Citeste si:
Portret: Lily-Rose Depp

Acum, le vedem pentru prima data impreuna, in imagini care ne demonstreaza ce chic sunt cele doua, si cat de frumoasa este relatia dintre ele. Abia asteptam sa le vedem si in alte proiecte impreuna.

Text: Marilena Iordache
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people