Lily Rose Depp și Timothee Chalamet, regina și regele covorului roșu de la Festivalul de Film de la Veneția

Lily Rose Depp și Timothee Chalamet au impresionat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția.

Lily Rose Depp și Timothee Chalamet, regina și regele covorului roșu de la Festivalul de Film de la Veneția

Lily Rose Depp și Timothee Chalamet joacă împreună în pelicula The King, unde Chalamet îl interpretează pe tânărul Henry V și Depp pe Prințesa Catherine.

Filmul a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Veneția și trebuie să recunoaștem că cei doi tineri actori au arătat impecabil pe covorul roșu.

În plus, de câteva luni bune circulă zvonuri cu privire la o posibilă relație între Depp și Chalamet, după ce ei au fost surprinși ținându-se în brațe, în timpul unei plimbări prin New York.

La numai 20 de ani, Lily Rose Depp este deja ambasador al Casei Chanel, așa că era natural ca actrița să poarte o creație Chanel pentru prezența pe covorul roșu. Depp a optat pentru o rochie stylish din colecția Chanel Haute Couture Toamnă 2019 și suntem sigure că și de acum înainte o vom vedea la diverse evenimente purtând tot ținute Chanel.

Chalamet, care ne-a mai fermecat în trecut cu ținutele pe care le-a purtat pe covorul roșu, nu a dezamăgit nici de această dată, optând pentru un costum din mătase și satin semnat Haider Ackermann.

În aceeași zi, la conferința de presă, Depp și Chalamet au ales ținute asemănătoare create de aceleași case, Chanel și, respectiv, Haider Ackermann.

Citește și:
Relația dintre Lady Gaga și noul ei iubit devine mai serioasă

Foto: PR, Image.net

Recomandari
evedete.ro
Mai multe din people