Lia Bugnar susține că Viorica Vodă ar fi agresat-o verbal pe stradă: „Tu plimbi câinele, de stearpă ce ești, stearpă și ca femeie și ca artist”

Actrița Lia Bugnar a povestit pe rețelele de socializare că ar fi fost agresată pe stradă de colega ei de breaslă, Viorica Vodă.

Lia Bugnar susține că Viorica Vodă ar fi agresat-o verbal pe stradă: "Tu plimbi câinele, de stearpă ce ești, stearpă și ca femeie și ca artist"

Actrița și regizoarea Lia Bugnar a povestit pe rețelele de socializare că ar fi fost agresată pe stradă de colega ei de breaslă, Viorica Vodă, povestind în detaliu întregul incident și declarând că întregul moment a fost filmat.

Lia Bugnar a povestit pe contul ei de Facebook despre episodul neplăcut al întâlnirii pe stradă cu actrița Viorica Vodă, incident despre care Viorica Vodă nu a făcut momentan niciun fel de declarații. Potrivit spuselor regizoarei, Viorica Vodă ar fi fost agresivă verbal și i-a adus injurii.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, când Lia Bignar ieșise la plimbare cu câinele său, când, potrivit declarațiilor sale, s-a întâlnit pe stradă cu Viorica Vodă, iar aceasta a urmărit-o și i-a adresat cuvinte deloc plăcute.

„M-a luat din prima, abrupt, fără introduceri. N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine? Eu am doi, mi i-am făcut, realizați, fata mea vorbește germana, are sașe examene, copiii mei sunt bine, la facultăți serioase, tu plimbi câinele, de stearpă ce ești, stearpă și ca femeie și ca artist, scrii piesulicile-alea prin undergruound pe-acolo din frustrări de stearpă și urâtă ce ești, da’ n-ai talent, talentu’ dacă nu-l ai, nu ți-l da nimeni, te-ai înconjurat de gașca aia de lezbiene și faceți voi gunoaiele-alea de spectacole, că n-am avut loc la Godot de tine, că te … în toate părțile și eu am refuzat să mănânc rahat și m-am sacrificat și am făcut doi copii și tu ești o stearpă. Și de ce nu ești fericită, întreb. Sunt fericită, fata mea vorbește germana, n-o s-ajungă o ratată ca tine să-și vomite frustrările în niste piesulici din astea prin underground pe unde le joci și bei, și te f… cu minori. Pai, da, da’ te ții după mine și câinele meu, în loc să stai cu fata ta. Fă, ferentaristo, zice, ești o ratată penibilă, stearpă, care n-a avut niciodată talent și care s-a refulat în scris prost și ți-ai găsit toate lezbienele în jurul tău.

Lipsa punctuației are legătură strânsă cu ritmul în care vorbea și sărea de la o idee la alta. În cele din urmă, Dio, stăpânul lui Su Shi, i-a zis că, dacă se mai ține după noi pune câinele pe ea (Sushitza e cane corso, deci na). A plecat în cele din urmă vorbind în continuare tare în timp ce se depărta de noi. Vă povestesc acestea ca să înțelegeți totuși de ce n-a căzut toată lumea în admirație în legatură cu curaju’ Vioricăi Vodă de la Gopo. Fata e caz”, a povestit Lia Bugnar pe contul ei de Facebook.

Actrița și regizoarea și-a încheiat mesajul cu o invitație la teatru, la piesa „Ce avem noi aici?” în care joacă Marius Manole, Maria Obretin și Carmen Tănase, dar și precizând că întregul moment a fost filmat.

„Altfel, vedeți că mâine seară pe Piciordeplay am o piesuliță proastă scrisă din frustrări de stearpă. „Ce avem noi aici?” Cu Marius Manole, Maria Obretin și Carmen Tanase (sau puteți să le spuneți simplu „gașca mea de ratați”).
P.S. Dio a și filmat-o pe această eroină a mituului din cinemaul românesc în timp ce monologa fără punctuație. Deci acest monolog există și pe suport audio-vizual, în caz că.”, este mesajul postat de Lia Bugnar pe contul ei de Facebook, dezvăluind ulterior și un fragment din filmarea realizată în acea seară.

Citește și:
Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal din Madrid

Foto: Facebook, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people