Leonardo DiCaprio și-a sărbătorit ziua de naștere alături de celebrități

Leonardo DiCaprio a împlinit 44 de ani pe 11 noiembrie, iar cu această ocazie a organizat o petrecere la care au participat numeroase celebrități de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio și-a sărbătorit ziua de naștere alături de celebrități

Actorul și-a sărbătorit ziua de naștere la Spring Place, un club privat din L.A., fondat de Francesco Costa. Lista invitaților ar fi inclus 300 de persoane, printre care Beyonce, Jay Z, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow alături de soțul său Brad Falchuk, precum și Tobey Maguire, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Leo.

Jennifer Aniston, sosind la petrecere

Potrivit celor de la E! News, anterior petrecerii a avut loc o cină restrânsă, iar Oprah Winfrey s-a numărat printre invitați.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Leonardo DiCaprio a postat pe contul său de Twitter mesaje de susținere pentru persoanele afectate de incendiile de vegetație izbucnite weekend-ul trecut în California, militând în continuare pentru schimbare. „Motivul pentru care aceste incendii de vegetație s-au înrăutățit este din cauza schimbărilor climatice și a istoricului secetelor. Ajutorarea victimelor nu ar trebui să fie o problemă partizană”.

Citește și:
Este Leonardo DiCaprio în sfârșit gata să se însoare?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people