Este Leonardo DiCaprio în sfârșit gata să se însoare?

Este unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Hollywood-ului, iar viața sa amoroasă ne-a pus mereu pe jar. Să fie însă acum Leonardo DiCaprio pregătit în sfârșit pentru a spune da în fața altarului?

Este Leonardo DiCaprio în sfârșit gata să se însoare?

De mai bine de 8 luni, Leonardo DiCaprio are o relație cu Camila Morrone, o tânără de origine argentiniană în vârstă de 21 de ani. Chiar dacă niciodată nu și-au oficializat relația și au încercat să se ferească de ochii publicului, de-a lungul timpului cei doi au fost văzuți împreuna fie în vacanțe, fie la diverse evenimente precum Coachella sau la petrecerea lui Ellen Degeneres  data cu ocazia împlinirii a 60 de ani.

În ciuda relațiilor nestatornice pe care  Leonardo DiCaprio le-a avut în trecut, printre care se numără cea cu Gisele Bündchen, Blake Lively sau Mădălina Ghenea, de data aceasta lucrurile par să ia o turnură serioasă, afirmă sursele, care spun că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și că au o relație stabilă. Aparent, actorul nu a mai fost atât de îndrăgostit până acum de vreo femeie și de aceea, aceleași surse afirmă că au existat discuții legate de o posibilă logodnă.

Pe lângă clopotele de nuntă să apară și niște mini Leo în peisaj în curând? Nu este exclus! Camila iubește copiii și aparent și-ar dori unul cu Leonardo DiCaprio, însă nu înainte de oficializarea relației printr-o nuntă, aceasta fiind o fire conservatoare din acest punct de vedere.

Leonardo Dicaprio Camila Morrone

 

 

Cuplul și-a  petrecut vacanța de vară în Europa, cei doi fiind văzuți luna trecută pe un yacht în Antibes, alături de mama Camilei, Lucila Sola. În mod normal o vacanță cu mama iubitei tale nu sună tocmai a escapada perfectă, dar se pare ca iubitei mamei sale, actorul Al Pacino, este cel care le-a făcut cunoștință. După Franța, cei doi și-au continuat sejurul în Italia, vizitând insula Capri și Positano.

Să fie Camila Morrone cea care va reuși să îl facă în sfârșit pe actorul în vârstă de 43 de ani să își întemeieze o familie? Nu e prima oară când circulă zvonuri legate de relațiile lui DiCaprio, asa că, vom lăsa timpul să decidă cum va evolua povestea de dragoste a celor doi.

Citește și:
Tiffany Haddish ar avea o relație cu Leonardo DiCaprio, însă doar cu o condiție

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people