Leonardo DiCaprio are o poreclă neobișnuită pentru Brad Pitt și te va surprinde cu siguranță

Brad Pitt a dezvăluit faptul că Leonardo DiCaprio are pentru el o poreclă cu adevărat surprinzătoare.

Leonardo DiCaprio are o poreclă neobișnuită pentru Brad Pitt și te va surprinde cu siguranță

Brad Pitt a atras privirile tuturor la decernarea premiilor SAG de anul acesta, de la faptul că a primit trofeul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar, discursul lui în care a vorbit despre profilul de Tinder și fetișuri, până la întâlnirea din culise cu Jennifer Aniston, care i-a făcut pe fanii celor doi să se întrebe dacă ei se vor împăca. 

Cu toate astea, el a dezvăluit pentru People care este porecla pe care Leonardo DiCaprio i-a pus-o: „Iubitule. Îmi spune „iubitule.” Este ușor derutant, dar m-am obișnuit”, a declarat Brad Pitt.

Brad Pitt a mai vorbit și despre felul în care el se înțelege cu Leonardo DiCaprio. „Probabil că foarte mulți dintre voi credeți că o să spun că ne certăm, dar noi ne respectăm unul pe celălalt și avem simțul umorului. Este foarte ușor”, a declarat actorul.

Declarațiile lui Pitt nu s-au oprit aici deoarece el a mai dezvăluit și că i-ar plăcea să mai lucreze cu Leonardo DiCaprio, făcând și o glumă despre un viitor proiect împreună: „Vreau să fac un album de Crăciun! M-am simțit foarte bine lucrând cu el. Asta înseamnă să știi că lucrezi cu cel mai bun. Există o mare ușurare în acest sens.”

În plus, conform unor surse, se pare că Leonardo DiCaprio și Margaret Qualley au sărbătorit alături de Brad Pitt la petrecerea de după decernarea premiilor.

„Voi adăuga asta la profilul meu de Tinder. Mulțumesc frații și surorile mele. Acest lucru înseamnă mai mult decât vă puteți imagina. Mă uit la voi toți și munca a fost incredibilă, așa că vă mulțumesc. Aș vrea să le mulțumesc colegilor mei, Leo, Margot Robbie, piciorul lui Margot Robbie, piciorul lui Margaret Qualley, piciorul Dakotei Fanning. Serios, Quentin a despărțit mai multe femei de pantofii lor decât a făcut-o TSA” (Administraţia pentru Securitatea Transporturilor), a fost discursul lui Brad Pitt de la SAG Awards.

Citește și:
Brad Pitt vorbește despre profilul de Tinder în cel mai amuzant discurs de la SAG Awards

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people