Leonard Miron și partenerul său, Miguel, au sărbătorit 20 de ani de relație

Leonard Miron și partenerul său de viață, Miguel, au împlinit 20 de ani de relație. Cum au sărbătorit cei doi?

Leonard Miron și partenerul său, Miguel, au sărbătorit 20 de ani de relație

Leonard Miron și partenerul său trăiesc de 20 de ani o poveste de dragoste. Fostul prezentator TVR și Miguel au decis să sărbătorească acest moment important din relația și să plece într-o vacanță. 

Leonard Miron și Miguel se bucură timp de o săptămână de o croazieră de lux. Cei doi se află în Messina și vor ajunge și în Barcelona. O cabină costă începând de la 500 de euro pentru o singură persoană, iar în acest preț sunt incluse masa, băutura, dar și toate distracțiile de pe vas. Cu toate acestea, au ales o cabină de 4.800 de euro, conform spynews.ro.

Leonard Miron a vorbit pentru Antena Stars despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Miguel. Fostul prezentator TV a făcut mărturisiri despre cum gestionează cei doi certurile care apar în relația lor. „Chiar și când ne certăm și nu suntem pe aceeași lungime de undă, tot învățăm ceva din situația respectivă și este frumos oricum. După o perioadă de timp iubirea nu mai este așa de incendiară așa cum a fost în prima săptămână, în primul an, dar crește respectul și crește nevoia unuia față de celălalt”, a povestit Leonard Miron.

Leonard Miron este una dintre puținele persoane publice din România care și-a asumat public orientarea sexuală. Fostul prezentator a dezvăluit acum câteva luni cum a reacționat mama lui atunci când și-a făcut coming out-ul. Aceasta nu i-a mai răspuns timp de trei luni la telefon. „Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: „Eu nu vreau pizza homosexuală.” Atunci i-am spus: „Și dacă eu sunt la fel?” Nu m-am mai abținut: „Hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei.” Atunci a reacționat mama: „Nu vreau să te mai văd!” I-am zis atunci că nu pot să o forțez. Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat Leonard Miron în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

În ciuda reacției pe care mama lui a avut-o, în cele din urmă a acceptat relația pe care o are și chiar a oferit cuplului binecuvântarea pentru căsătorie, cu puțin timp înainte de a se stinge.

Partenerul lui Leonard Miron, Miguel, provine dintr-o familie nobilă, lucru despre care fostul prezentator TV a vorbit pentru Click!. „Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria. Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, tot muncește, predă la două universități în Anglia.”

Citește și:
Care e tradiția încălcată de Halep la propria nuntă?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people