Leonard Miron lansează acuzații dure la adresa Andreei Marin. Ce îi răspunde prezentatoarea TV?

Leonard Miron, fost realizator TVR, a lansat o serie de acuzații dure la adresa mai multor persoane publice, inclusiv Andreea Marin.

Leonard Miron lansează acuzații dure la adresa Andreei Marin. Ce îi răspunde prezentatoarea TV?

Leonard Miron a generat o serie de controverse și dezbateri în spațiul public în urma declarațiilor sale. Fostul prezentator TVR a adus mai multe critici la adresa Televiziunii Române și Andreei Marin, susținând că emisiunea pe care ea o prezintă la TVR ar fi o promovare a persoanelor care o ajută în viața personală și profesională.

Într-un interviu acordat fanatik.ro, Leonard Miron vorbește despre diferențele dintre televiziunea publică din România și din afară și credibilitatea pe care TVR trebuie să o recâștige față de publicul său. „Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susținere și expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui niște oameni pe criterii politice și pe criterii de pile și relații. Pui niște profesioniști care creează în spațiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern și Parlament, dar și un spațiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă.”

Fostul prezentator TV a lansat acuzații dure la adresa Andreei Marin și a emisiunii „Nu există nu se poate” pe care aceasta o prezintă la TVR2 începând cu luna octombrie a anului 2020. Leonard Miron susține că prin intermediul emisiunii își promovează persoanele care o ajută în viața personală și profesională și a adus în discuție și alte vedete, precum Alina Sorescu. „Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea ei – care, hai să fim serioși, nu are o audiență, este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR. Este și situația Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câțiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram și să zic „Mulțumesc firmei care ne-a zugrăvit” și pui hashtag numele emisiunii și al postului.

„Dacă ești un influencer, lumea te urmărește fără să etichetezi niște lucruri pentru care ești plătit în televiziune. Și așa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne, iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curățat, stabilirea unei distanțare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, și interesele personale”, a adăugat Leonard Miron pentru sursa citată anterior.

Andreea Marin a răspuns acuzațiilor care i se aduc, menționând că nu se cunoaște personal cu Leonard Miron și că este obișnuită ca oamenii să se folosească de numele ei pentru a câștiga atenție. „Emisiunea „Nu există nu se poate!” aduce în fața reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli. (…) Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urmă în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri. Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor”, a declarat Andreea Marin pentru fanatik.ro.

Citește și:
Codin Maticiuc a încheiat prima etapă de renovare a secției de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Fundeni

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people