Lena Headey, declaratii despre experientele neplacute de la auditii

Lena Headey, Cersei din Game of Thrones, a vorbit despre experientele neplacute de la auditii, dar si despre colegii ei si transformarea acestora.

Lena Headey, declaratii despre experientele neplacute de la auditii

Lena Headey a vorbit despre industria filmului, dezvaluind ca a avut parte de experiente neplacute la auditii. Intr-un interviu realizat cu Maisie Williams, cea care o interpreteaza pe Arya Stark in „Game of Thrones”, actrita a dezvaluit ca a trimis multe casete pentru auditii.

„Cand aveam 20 de ani faceam multe auditii pe caseta in State si un director de casting mi-a spus: ‘Barbatii iau casetele acasa, le vizioneaza si se intreaba cine ar face sex cu tine?'”, a declarat aceasta pentru The Edit. Totodata, Lena a spus ca nu a flirtat niciodata pentru a obtine un rol si se bucura ca nu a facut-o.

Actrita a vorbit si despre dificultatile pe care o femeie le intalneste pe platourile de filmare, spunand ca barbatii sunt imediat auziti, iar ideile lor sunt luate in calcul, in timp ea ar trebui sa spuna un lucru de foarte multe ori si tot nu i s-ar acorda importanta.

Lena a dezvaluit ca a suferit de depresie postpartum si a aflat acest lucru abia la un control medical obisnuit: „Am mers la medic pentru control si pur si simplu am izbucnit in plans. Aceasta mi-a spus ca am depresie postnatala si am intrebat ‘Da? De ce?'”.

Ea a vorbit si despre colegii ei, spunand ca este fericita si mandra ca actorii tineri au ramas la fel, celebritatea nu i-a influentat. „Te voi iubi mereu, Maisie, pentru ca ai ramas la fel. Voi v-ati descurcat toti minunat.”, i-a spus aceasta colegei sale.

Citeste si:
A aparut o noua serie de imagini din urmatorul sezon „Game of Thrones'

Intrebata pe cine ar vrea sa vada pe Tronul pe Fier, Lena a raspuns ca acel personaj sta deja acolo, facand desigur referire la Cersei Lannister.

Cat timp va reusi sa conduca regatele si sa isi mentina locul vom afla in noul sezon care va incepe pe 17 iulie.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people