Lavinia Pîrva, despre căsătoria cu Ștefan Bănică: ”Nu m-aș fi gândit niciodată”

Lavinia Pîrva vorbește deschis despre căsătoria cu Ștefan Bănică, despre vacanțe și pasiunile pe care cei doi le au în comun.

Lavinia Pîrva, despre căsătoria cu Ștefan Bănică: ”Nu m-aș fi gândit niciodată”

Cântăreața Lavinia Pârva este invitata Oanei Turcu, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu', la Antena Stars și vorbește despre cât este de specială relația pe care o are cu Ștefan Bănică, despre stilul lor de viață și schimbările din ultimul timp.

Lavinia Pîrva are convingerea că destinul este cel care i-a adus pe ea și pe soțul ei împreună, mai ales că nu și-a imaginat niciodată că se va căsători cu Ștefan Bănică.

'Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună, atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez. Multă lume mă întreabă când voi face un copil. Eu nu știu, nu programez. Las să vină lucrurile firesc, sa vină de la Dumnezeu pentru că eu cred că, daca e dat sa vină ceva, va veni', spune Lavinia Pîrva.

Citește și:
Fiul lui Ștefan Bănică a moștenit pasiunea pentru teatru a tatălui și bunicului său

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people