Laurențiu Reghecampf, declarații neașteptate după ce s-a întâlnit la tribunal cu Anamaria Prodan. Ce a povestit antrenorul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit luni la Judecătoria Buftea, la cel de-al doilea termen al divorțului.

Laurențiu Reghecampf, declarații neașteptate după ce s-a întâlnit la tribunal cu Anamaria Prodan. Ce a povestit antrenorul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit luni la Judecătoria Buftea, la cel de-al doilea termen al divorțului. Impresara a venit însoțită de Sarah, fiica mijlocie, dar și de Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu antrenorul.

După ce a ieșit din sala de judecată, Anamaria Prodan a vorbit despre proces, dar și despre partaj, acesta fiind un subiect mult discutat, fiind știut faptul că cei doi au o avere considerabilă. Anamaria Prodan a explicat că ea și Laurențiu Reghecampf trebuie să împartă tot ce au strâns împreună pe timpul căsniciei.

„Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viața lui și din viața tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a povestit în cadrul unui interviu ce s-a întâmplat în sala de judecată în cadrul procesului de divorț care se desfășoară la Judecătoria din Buftea, negând cele afirmate de Anamaria Prodan.

„Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute.

L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.

„Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bineînțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește”, a mai explicat Laurențiu Reghecampf pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:
Detalii inedite despre cum s-au cunoscut Virgil Ianțu și partenera lui de cuplu, Roxana: „Nu voi uita niciodată'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people