Laurențiu Duță va fi operat. Ce a declarat membrul trupei 3 Sud Est?

Laurențiu Duță va fi operat. Însă artistul, membru al trupei 3 Sud Est, a mărturisit că motivul pentru care va suferi o intervenție chirurgicală este mai degrabă unul estetic.

Laurențiu Duță va fi operat. Ce a declarat membrul trupei 3 Sud Est?

Laurențiu Duță va fi operat. Membru fondator al trupei 3 Sud Est, cântărețul le-a dezvăluit fanilor faptul că va trece printr-o intervenție chirurgicală al cărei motiv este mai degrabă unul estetic, decât unul care să țină de sănătate. Într-o postare pe Instagram, artistul a mărturisit că se va lăsa pe mâna specialiștilor de la o clinică din Constanța.

Pentru ca fanii să nu se îngrijoreze la vestea că Laurențiu Duță va fi operat, acesta le-a spus de la bun început și motivul pentru care a ales să facă intervenția. Se pare că acesta are o problemă cu căderea părului, și că intenționează să o rezolve prin intermediul unei intervenții chirurgicale care a devenit din ce în ce mai populară, în ultima vreme, în rândul artiștilor de la noi.

„Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc, medicilor și întregului personal”, a scris Laurențiu Duță pe contul său de pe Instagram.

Știrea că Laurențiu Duță va fi operat în încercarea de a rezolva problemele estetice cauzate de căderea părului arată că astfel de intervenții au devenit foarte comune printre persoanele publice de la noi. Printre cei care au mai ales să își facă astfel de implanturi se numără prezentatorul TV Cătălin Măruță, creatorul de conținut de uriaș succes Dorian Popa, care a ales să își implanteze foliculi de păr și în barbă, Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent, Dinu Maxer sau Dima Trofim, prezentator al unei emisiuni la postul de televiziune Antena Stars.

Implantul de păr se realizează acum și în România, cunoscut fiind faptul că este o intervenție relativ nedureroasă, cu rezultate eficiente, care devin vizibile în doar câteva luni de la operație. În funcție de medicii care realizează intervenția, aceasta poate să ajungă să coste între 3 și 5.000 de euro.

Citește și:
Andreea Ibacka face primele declarații după ce a născut un băiețel

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people