Laura Cosoi a avut parte de un moment emoționant la un spectacol alături de fiica sa, Rita

Laura Cosoi și fiica sa, Rita, sunt mereu împreună, iar de această dată Rita a fost alături de mama ei la unul dintre spectacolele pe care le-a avut.

Laura Cosoi a avut parte de un moment emoționant la un spectacol alături de fiica sa, Rita

Laura Cosoi a avut un spectacol la Slobozia, iar cu această ocazie, la finalul spectacolului, fiica sa, Rita, a urcat pe scenă alături de ea. Momentul a fost împărtășit de către Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

„Mulțumim, Slobozia pentru primirea minunată! Rita a urcat pe scenă alături de noi la aplauze și mi s-a părut delicioasă. Încet, încet înțelege că mami este actriță și se pare că și ea tot actriță vrea să devină”, a spus Laura Cosoi.


Laura a întrebat-o pe fiica ei dacă își dorește să devină actriță, iar Rita a spus că „da”, semn că în curând îi va călca pe urme mamei sale. De asemenea, Laura a dezvăluit și faptul că vrea ca fiica ei să urmeze câteva cursuri. „Până una alta oscilez dacă să o dau la cursuri de balet sau la tobe. Poate mergem pe ambele variante!”

Laura Cosoi le împărtășește destul de des urmăritorilor imagini cu fiica ei. În același timp, ea a vorbit deschis și despre viața de mamă și ce probleme a întâmpinat până acum. „Trece timpul, prea repede uneori. Când ai copil mic, nici nu apuci bine să te obișnuiești cu o etapă din viața lui că vine alta. Noi suntem acum în etapa creșă și acomodare cu colectivitatea, cu toate părțile ei bune și cele mai puțin plăcute, inevitabile.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Ea a devenit mamă pe data de 11 iunie 2018.

Citește și:
Laura Cosoi, imagini adorabile cu fiica sa, Rita

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people