Lady Gaga merită încă un premiu Oscar pentru intrarea de la MET GALA 2019

Lady Gaga a surprins pe toată lumea la MET GALA 2019 având nu una, ci patru ținute diferite pe care le-a dezvăluit pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

Lady Gaga merită încă un premiu Oscar pentru intrarea de la MET GALA 2019

Lady Gaga a uimit pe toată lumea cu modul în care și-a făcut intrarea la MET GALA 2019, artista dezvăluind timp de câteva minute mai multe ținute pe covorul roșu.

Show-ul făcut de Lady Gaga a atras atenția tuturor, reacțiile celor din jur fiind pe măsură.

Artista a ajuns la MET GALA 2019 într-o rochie fucsia cu o trenă uriașă, în jurul ei fiind mai mulți bărbați care țineau umbrele. După ce a pășit pe primele trepte jucându-se cu umbrela și pozând pentru fotografii de la eveniment, Lady Gaga a început să își schimbe ținuta.

Aceasta a îndepărtat rochia fucsia cu trena care acoperea complet treptele și a dezvăluit o nouă ținută, o rochie neagră elegantă.

Asta nu a fost tot însă, deoarece Lady Gaga ascundea o altă surpriză. Ea a îndepărtat și rochia neagră, dezvăluind o altă ținută.

Artista a făcut spectacol de fiecare dată când și-a dezvăluit look-urile, urcând pe scări, coborând pentru poze, iar pentru rochia roz ea a avut și un accesoriu neobișnuit, un telefon mobil vechi.

Și, dacă te gândeai că asta a fost tot și ținuta ei amintește de vechiul glamour de la Hollywood, ultima dezvăluire arată că nu este deloc vorba despre asta.

Lady Gaga a renunțat și la rochia roz, apariția ei finală fiind în lenjerie. De data aceasta ea s-a întors pe trepte și a adus și o mulțime de sticle de șampanie.

Ținutele lui Lady Gaga, gazda MET GALA 2019 alături de Harry Styles, au fost create de Brandon Maxwell. Un lucru este sigur, apariția lui Lady Gaga a fost memorabilă!

Citește și:
MET GALA 2019 – ce ținute au purtat modelele

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people