Kylie Jenner și cel mai eficient tutorial de machiaj pentru a obține buze mai mari

Kylie Jenner este celebră pentru look-ul său și pentru produsele de machiaj pe care le realizează, așa că, din când în când, le mai arată fanilor cum pot obține și ei un astfel de look.

Kylie Jenner și cel mai eficient tutorial de machiaj pentru a obține buze mai mari

Kylie Jenner a ținut să la arate fanilor cum folosește propriile produse de machiaj pentru a obține look-ul care a făcut-o celebră: buze mari și cu o formă de invidiat.

Mai mult decât atât, Kylie Jenner dovedește că nu pierde foarte mult timp pentru a obține machiajul perfect și că 60 de secunde sunt mai mult decât suficiente atunci când ești obișnuită cu produsele și ai și dexteritate.

Tânăra de 22 de ani a postat un videoclip pe contul de Instagram al companiei sale, Kylie Cosmetics, un tutorial rapid despre cum reușește să transforme aspectul buzelor sale folosind numai trei produse: creion pentru buze, ruj și gloss.

Chiar dacă ea a recunoscut că apelează la fillere pentru a avea buze mai mari, în clip se poate observa că este o diferență foarte mare între look-ul ei dinainte de machiaj și cel după aplicarea celor trei produse, lucru care ne face să ne gândim că, într-adevăr, produsele ei chiar pot ajuta la ajustarea aspectului buzelor, fără a apela la intervenții chirurgicale.

„Crystal high gloss este extraordinarul nostru gloss transparent! Perfect pentru a fi aplicat peste rujuri sau chiar și singur pe buze”, este textul care acompaniază clipul postat pe Instagram.


Pentru a obține look-ul dorit, Kylie a folosit mai intâi creion de buze, pe care l-a aplicat mult peste linia acestora, astfel încât să creeze aspectul de buze mai mari. Bineînțeles, toate produsele folosite de ea fac parte din linia de machiaj care a transformat-o în miliardară în dolari.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Kendall și Kylie Jenner, acuzate că ar fi copiat piesele colecției lor de lenjerie intimă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people