Kylie Jenner, alături de fostul iubit, Tyga, la scurt timp de la despărțirea de Travis Scott

Nu a trecut decât o zi de când s-a aflat că Travis Scott și Kylie Jenner iau o pauză în relație și iată că au apărut noi informații despre viața amoroasă a starului reality.

Kylie Jenner, alături de fostul iubit, Tyga, la scurt timp de la despărțirea de Travis Scott

După despărțirea de Travis Scott, Kylie Jenner caută confort și sprijin atât din partea celor mai bune prietene, cât și din partea lui Tyga, fostul ei iubit.

Cu toate acestea, adevărul se pare că este undeva la mijloc. O sursă a declarat pentru E! News că Tyga și Kylie s-au întâlnit marți seara mai mult întâmplător. „Kylie se afla împreună cu două prietene la Delilah, unul dintre cele mai cool localuri din Hollywood. Tyga, alături de câțiva prieteni comuni, se afla la un alt club și a invitat-o pe Kylie și prietenele ei să i se alăture”.

Aceeași sursă a mai precizat că Tyga și Jylie „au păstrat legătura” de la despărțirea lor în 2017, dar că „nu vorbesc foarte des”. Totuși, se pare că întâlnirea celor doi nu are nicio conotație romantică. „Nu a fost un atac intenționat adresat lui Travis, dar ea și-a dorit să petreacă puțin timp cu Tyga. Nimic romantic nu se întâmplă”, a mai precizat sursa.

Și, probabil, chiar este o coincidență faptul că cei doi s-au reîntâlnit, mai ales dacă ținem cont de declarațiile aceleiași surse care a precizat că „Hollywood este un oraș mic iar cercul de prietene al lui Kylie este mic și ele îi cunosc foarte bine pe prietenii lui Tyga”.

Kylie Jenner a participat zilele trecute fără Travis Scott la nunta lui Justin Bieber și se pare că există o explicație pentru acest lucru. Potrivit mai multor publicații din Statele Unite, cei doi s-ar fi despărțit pentru moment.

„Ei iau o pauză, însă nu s-au despărțit definitiv. Au în continuare câteva probleme de încredere, care au apărut în urma stresului provocat de stilul lor de viață”, a declarat o sursă apropiată pentru People.

Kylie Jenner și Travis Scott au împreună o fiică, Stormi Webster, iar cei doi se pare că au decis să ia o pauză în urmă cu câteva săptămâni, cei de la TMZ fiind primii care au anunțat acest lucru.

Citește și:
Photoshop fail: o nouă poză cu Kim Kardashian și Kylie Jenner face valuri pe internet

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people