Kit Harington răspunde acuzațiilor de infidelitate

Kit Harington răspunde acuzațiilor de infidelitate, după ce un model rus a declarat că ar fi avut o relație cu acesta înainte de căsătoria lui cu Rose Leslie.

Kit Harington răspunde acuzațiilor de infidelitate

Kit Harington răspunde acuzațiilor de infidelitate, după ce un model rus a declarat că actorul a avut o relație cu ea și înșelând-o astfel pe partenera sa, Rose Leslie, înainte și după nuntă.

Se pare că modelul, Olga Vlaslova, ar fi publicat pe internet o imagine nud în care ar apărea chiar Kit Harington. Olga susține că ea și Kit Harington s-au cunoscut în Luxembourg și au petrecut mai multe nopți împreună înainte, dar și după căsătoria acestuia cu actrița Rose Leslie în iunie.

Kit Harigton a reacționat, iar reprezentantul acestuia a făcut primele declarații: „Acuzațiile din această poveste sunt complet false. (Kit Harington, n.r.) nu a fost niciodată în Luxembourg și nu a întâlnit-o vreodata pe Olga Vlasova.”

Declarația acestuia îi liniștește pe fanii cuplului, care se bucurau de căsătoria acestora, mai ales că cei doi au jucat împreună și în Game of Thrones, unde au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Kit Harington și Rose Leslie au început o relație încă din timpul filmărilor, însă abia în 2016 ei au apărut împreună pe covorul roșu. Aceștia s-au logodit și anul acesta s-au căsătorit la castelul familiei actriței, Wardhill, în Aberdeenshire, Scoția.

În trecut, Kit a vorbit despre cât de mult i-a schimbat viața serialul: „Cred că ceea ce este special este că ne-am întâlnit în acest show și suntem aici promovând sezonul șapte. Vreau să spun, este nebunește. Este un lucru atât de special. Sunt atât de privilegiat.”

Citește și:
Kit Harington mulțumește echipei „Game of Thrones' pentru soția și viitorii copii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people