Kirsten Dunst explică motivele pentru care nu s-a simțit apreciată în industrie

Kirsten Dunst a dat un interviu extrem de emoționant și a recunoscut faptul că nu s-a simțit niciodată apreciată de către industria cinematografică.

Kirsten Dunst explică motivele pentru care nu s-a simțit apreciată în industrie

Actrița în vârstă de 37 de ani, a făcut câteva declarații cu care și-a uimit fanii, explicând de ce nu se simte apreciată de industria de film de la Hollywood.

Nu știu, am avut parte și de dezamăgiri. Lucrurile pe care oamenii le apreciază… vă amintiți de Marie Antoinette, care a fost criticată? Acum toată lumea o iubește. Vă amintiți de Drop Dead Gorgeous? Același lucru s-a întâmplat. Este interesant pentru mine. Simt că oamenii apreciază mult prea târziu lucrurile pe care le fac.'

„De asemenea, niciodată nu m-am simțit apreciată în industrie. Nu am fost nominalizată pentru nimic. Poate de două ori pentru Golden Globe când eram mică și o dată pentru Fargo. Poate că ei cred că sunt fata din Bring It On.'

Kirsten Dunst a fost nominalizată de două ori pentru premiile Golden Globes, o dată pentru Fargo, în anul 2016 și o dată în 1995 pentru Interview with the Vampire. În mod cert, pentru fiecare actor contează să fie nominalizat la cât mai multe categorii și să câștige cât mai multe premii, iar Dunst este una dintre cele mai respectate actrițe și cu vechime, iar filmele în care a jucat au devenit unele dintre cele mai apreciate. Așa că, ar merita mult mai multe premii.

Filmul „Marie Antoinette” a fost considerat o capodoperă încă de la început, însă la fel ca alte filme, a fost destul de criticat de mai multe publicații de specialitate, dar și de criticii de film. Însă, pe cât de masiv a fost impactul pe care l-a avut, este de înțeles de ce a fost criticat.

Kirsten Dunst a jucat în mai multe filme, precum Melancholia, dar a avut și nenumărate colaborări cu Sophia Coppola în Kiki’s Delivery Serive. Nemulțumirile pe care Kirsten Dunst le are sunt justificate, pentru că a ales ca în cariera ei să facă alegeri care o pun mereu într-o lumină bună, deși criticii și persoanele din industrie nu erau de acord.

Citește și:
Kirsten Dunst a devenit mamă pentru prima dată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people