Kim Kardashian i-a botezat pe Saint, Chicago și Psalm în Armenia

Kim Kardashian a călătorit în Armenia special pentru a-i boteza pe cei trei copii, Saint, Chicago și Psalm, Kanye West lipsind însă de la acest moment important.

Kim Kardashian i-a botezat pe Saint, Chicago și Psalm în Armenia

Kim Kardashian a călătorit în Armenia special pentru a-i boteza pe trei dintre copiii săi, Saint, Chicago și Psalm. De data aceasta Kanye West nu a fost prezent la eveniment, în călătorie Kim fiind însoțită doar de sora ei, Kourtney Kardashian și de cei trei copii, Mason, Reign și Penelope Disick.

Tatăl lui Kim și al lui Kourtney, Robert Kardashian, era de origine armeană și în ultimii ani fiicele lui au încercat să descopere mai multe despre moștenirea lor.

Kim Kardashian a ajuns în capitala Armeniei, Yerevan și, potrivit People, copiii ei au fost botezați la Catedrala Etchmiadzin în Vagharshapat. Potrivit unei surse citate de publicație, doar Saint, Chicago și Psalm au fost botezați acum, North fiind botezată în Ierusalim în 2015, iar Kourtney și copiii ei doar au asistat la ceremonie.

 

View this post on Instagram

 

Squad

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Fanii au surprins mai multe imagini cu Kim și Kourtney alături de copii în timp ce mergeau spre ceremonie. Se pare că cele două au stat în apropierea capitalei în această perioadă, însă soțul lui Kim, Kanye, nu a fost prezent în această călătorie.

 

View this post on Instagram

 

Kim in Armenia… 🇦🇲 🇦🇲🇦🇲❤️❤️❤️ #kimkardashian #kimkardashianwest 🇦🇲 #videobyme🎥 😊

A post shared by Kristina Gukasyan🌸 (@christina_yan92) on

Kim Kardashian a anunțat pe Instagram în urmă cu trei zile că urmează să plece în Armenia, ea postând o imagine mai veche alături de sora ei, Kourtney.

 

View this post on Instagram

 

Were going to Armenia 🇦🇲

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Citește și:
Kim Kardashian dezvăluie cel mai jenant lucru pe care l-a căutat pe Google în ultima vreme

 

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people