Kim Kardashian face o dezvăluire neașteptată despre botezul copiilor ei

Kim Kardashian și-a botezat cei trei copii, Saint, Chicago și Psalm în Armenia, iar acum ea le-a dezvăluit fanilor noi imagini de la eveniment.

Kim Kardashian face o dezvăluire neașteptată despre botezul copiilor ei

Kim Kardashian a făcut o călătorie în Armenia care a fost cu totul și cu totul specială deoarece acolo, ea i-a botezat pe cei trei copii ai săi, Saint, Chicago și Psalm.

Acum însă, la câteva zile după ce a avut loc acest eveniment, ea le-a împărtășit fanilor de pe Instagram mai multe imagini emoționante. Kim Kardashian a purtat o rochie lungă până în pământ de culoare bej, în timp ce North a ales să poarte o un costum din două piese alb.

Însă, Kim Kardashian a făcut și o dezvăluire total neașteptată. Mai precis, ea a spus că a fost și ea botezată, alături de cei trei copii ai săi. „Mulțumesc, Armenia pentru faptul că mi-ai găzduit familia și am făcut o călătorie pe care o voi ține minte. Sunt atât de fericită pentru faptul că am fost botezată alături de copii mei la catedrala din Armenia.”


Nu se știe însă dacă North, care a mai fost botezată și în Ierusalim, atunci când avea 22 de luni a fost botezată din nou, ea fiind văzută mergând alături de Kim în timpul ceremoniei, însă o sursă a confirmat pentru PEOPLE faptul că cei trei frați mai mici  au fost botezați săptămâna aceasta la o catedrală din Armenia.

Conform The Jerusalem Post, botezul lui North care a avut loc în 2015, a avut loc la Catedrala St. James, în centrul vechi din Ierusalim. „Ei au zburat special la Ierusalim pentru botez. Știau că este aproape de Armenia și întotdeauna au visat să ajungă la Ierusalim. Era într-un cartier armenesc și au făcut acest eveniment într-o biserică veche frumoasă. A fost foarte frumos.”

Vezi această postare pe Instagram

🙏🏼 🕯

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Kim Kardashian a declarat că s-a simțit foarte bine în Ierusalim și că a fost o experiență extrem de frumoasă. „A fost o experiență atât de minunată pentru familia faptul că North a fost botezată în Ierusalim. Eu și Kanye suntem atât de recunoscători.”

Citește și:
Kim Kardashian i-a botezat pe Saint, Chicago și Psalm în Armenia

Foto: Profimedia

Vezi şi Ierusalim – cele mai frumoase locuri de vizitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people