Kendall Jenner, ținta glumelor pe Internet: „Cel mai tragic lucru pe care l-am văzut”

Secvențele în care Kendall Jenner încearcă să taie un castravete au ajuns virale pe Internet.

Kendall Jenner, ținta glumelor pe Internet: „Cel mai tragic lucru pe care l-am văzut”

Noul episod din reality show-ul The Kardashians le-a oferit fanilor o doză bună de amuzament. După celebrele secvențe în care Kim Kardashian își pierde cercelul în apă sau Kylie Jenner confundă un porc cu un pui de găină, te-ai gândi că nimic nu te mai poate surprinde. Ei bine, se pare că te-ai înșelat. De data aceasta, în centrul atenției se află Kendall Jenner.

Modelul în vârstă de 26 de ani o vizitează pe mama sa, Kris Jenner, și decide să intre în bucătăria acesteia pentru a-și pregăti o gustare. Evident, momager-ul îi propune să lase acest lucru pe seama bucătarului lor personal. Kendall Jenner refuză, fiind convinsă că se poate descurca în bucătărie. Însă imaginile surprinse de cameramani ne dovedesc contrariul. Tânăra nu are nici cea mai vagă idee despre cum ar trebui să taie un castravete sau cum să țină un cuțit in mână. Întreaga scenă este amuzantă și se termină cu Kris Jenner cerând ajutorul bucătarului.


Așa cum era de așteptat, momentul a devenit viral pe Internet, generând sute de comentarii amuzante. „Ori de câte ori simți că nu te pricepi să faci ceva, uită-te la Kendall Jenner cum taie un castravete”, a scris un internaut. „Kendall Jenner încercând să taie un castravete e cel mai tragic lucru pe care l-am văzut”, a comentat un altul. „Acum o oră am urmărit-o pe Kendall Jenner încercând să taie un castravete. M-a făcut să mă simt puțin superior, dar mai ales sărac”, a comentat o altă persoană pe Twitter.

Kendall Jenner a mai fost criticată recent și pentru brand-ul de tequila pe care l-a lansat. Utilizatorii rețelelor au acuzat-o că profită fără nici un fel de justificare de un concept care ține de cultura mexicană, fără să aibă nici un fel de legătură cu aceasta.

De asemenea, membra clanului Kardashian-Jenner a avut parte, de-a lungul ultimilor ani, de acuzații că este insensibilă, cea mai proeminentă fiind atunci când a fost imaginea Pepsi, în 2017, reclama respectivă înfățișând un protest Black Lives Matter.

Citește și:
Madonna, ipostaze cel puțin bizare în spațiul NFT

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people