Anastasia Soare și Kris Jenner, întâlnire pe terenul de golf

Anastasia Soare și Kris Jenner sunt prietene apropiate, iar cel mai recent au fost văzute, așa cum le stă bine unor antreprenoare de succes, relaxându-se pe terenul de golf.

Anastasia Soare și Kris Jenner, întâlnire pe terenul de golf

Anastasia Soare și Kris Jenner, matriarha clanului Kardashian-Jenner, și-au dat întâlnire pe terenul de golf, unde au jucat împreună. Este cunoscut faptul că cele două antreprenoare sunt bune prietene și că Anastasia, românca supranumită la Hollywood „regina sprâncenelor”, este o apropiată a celebrei familii.

Anastasia Soare și Kris Jenner s-au pozat împreună într-o ipostază triumfătoare, dar aceasta nu este prima ocazie în care cele două au fost văzute alături. În 2018, atunci când Anastasia a vândut un pachet minoritar din afacerea ei de mare succes cu produse cosmetice, Anastasia Beverly Hills, a fost vândut pentru două miliarde de dolari, Kim Kardashian a fost cea care a lansat știrea în lume, postând imagini de la o petrecere pe care clanul Kardashian i-a dedicat-o româncei cu acea ocazie.

„Ce faci când buna ta prietenă își vinde compania pe vreo două miliarde? Te îmbraci în bani și organizezi o petrecere în cinstea ei!”, spunea la vremea respectivă Kardashian. Anastasia a confirmat atunci pentru ELLE parteneriatul: „Într-adevăr, am încheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG, care îmi va permite extinderea în Asia și Europa și întărirea poziției online”.

Dar Anastasia Soare și Kris Jenner nu sunt doar partenere de golf – cele două sunt și recunoscute pentru aptitudinile lor antreprenoriale și se află, amândouă, pe lista Forbes a celor mai bogate femei din Statele Unite care și-au obținut singure averile, Anastasia ocupând locul 41, iar Jenner – 92.

Relația dintre Anastasia Soare și Kris Jenner este, însă, pentru moment, doar una de prietenie, deși o colaborare între cele două nu ar mira pe nimeni, dat fiind că și fiicele lui Jenner au interese și afaceri în zona cosmeticelor, Kylie Cosmetics fiind un succes în mod special.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Anastasia Soare, acum în vârstă de 62 de ani, s-a născut la Constanța și a emigrat în 1989. S-a angajat într-un salon în Beverly Hills, și-a construit o tehnică proprie de pensat, cu ajutorul căreia a îmbunătățit aspectul unor vedete precum Naomi Campbell, Jennifer Lopez sau Oprah, și a deschis primul salon Anastasia Beverly Hills în 1997. A urmat gama de produse destinate îngrijirii sprâncenelor, o inovație care a creat o nouă nișă în piață la acea vreme, iar acum averea ei este estimată la 540 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că românca se situează în top în poziții superioare lui Beyonce (cu 420), Lady Gaga (150) sau Serena Williams (225 milioane dolari).

Așa încât postarea cu Anastasia Soare și Kris Jenner pe terenul de golf, incluzând textul „double trouble„, descrie perfect forța și ambițiile celor două.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anastasia Soare (@anastasiasoare)

Citește și:
Nadia și Bart Conner au celebrat nunta de argint. Povestea lor de dragoste în imagini

Foto: Instagram Anastasia Soare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video