Keanu Reeves scoate la licitație o întâlnire chiar cu el

Actorul Keanu Reeves scoate la licitație, în scopuri caritabile, o întâlnire chiar cu el.

Keanu Reeves scoate la licitație o întâlnire chiar cu el

Keanu Reeves participă la strângerea de fonduri pentru o organizație caritabilă, Camp Rainbow Gold, și scoate la licitație o întâlnire cu el, pe Zoom.

Actorul în vârstă de 55 de ani participă la o licitație online, iar cel care va câștiga licitația va avea parte de o întâlnire de 15 de minute cu Reeves, pe Zoom.

Suma obținută va fi donată în totalitate către Camp Rainbow Gold, o organizație caritabilă care sprijină copiii bolnavi de cancer din Idaho, cu scopul de a le oferi suport emoțional și financiar, dar și experiențe memorabile, așa cum se arată pe site-ul organizației.

La ora publicării acestei știri, cea mai mare sumă oferită este de 16.600 de dolari.

Pe site-ul organizației, întâlnirea cu actorul este prezentată cu numele „15 minute de faimă cu Keanu Reeves” și este descrisă ca „O mică întâlnire față în față cu Keanu”, fiind trecute și câteva dintre peliculele în care Keanu a jucat: Bill & Ted, Speed, The Matrix, John Wick. „Îl cunoști. Îl iubești. Aceasta este o experiență neprețuită și acum ai șansa să te întâlnești cu el pe Zoom chiar de la tine acasă. Pregătește-ți întrebările și petrece 15 minute cu actorul, regizorul, producătorul și muzicianul Keanu Reeves”.

Licitația se va termina luni, 22 iunie, iar întâlnirea va avea loc în săptămâna 6-12 iulie.

Pe Keanu Reeves îl vei putea vedea în curând pe marile ecrane, în pelicula Bill & Ted Face the Music, un film mult așteptat de fanii actorului.

Citește și:
Alexandra Grant vorbește pentru prima dată despre iubitul său, Keanu Reeves

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people