Katy Perry a suferit de o depresie după lansarea albumului „Witness”

Katy Perry a suferit o depresie anul trecut după ce albumul său, intitulat “Witness” a avut parte de o primire dezamăgitoare din partea fanilor.

Katy Perry a suferit de o depresie după lansarea albumului "Witness"

Într-un interviu pentru revista Vogue Australia', cântăreaţa vorbeşte despre sănătatea mintală şi despre dezamăgirea ei cea mai mare de anul trecut, care a adus-o într-o stare de depresie. Aceasta a explicat cum după lansarea albumului său în 2017, ea a fost tulburată de reacţia dezamăgitoare a fanilor. Deşi artista era foarte încântată de noul ei album şi ieşise exact pe gustul ei, fanii nu au fost de aceeaşi părere, drept pentru care, cântăreaţa a suferit o depresie.

Am avut crize de depresie și inima frântă anul trecut pentru că, fără să-mi dau seama, am pus atât de multă validitate în reacția publicului, iar el nu a reacționat așa cum mă așteptam… iar asta mi-a frânt inima, a spus artista.

Părerea fanilor este cea mai importantă pentru un artist, drept pentru care, Katy a considerat acea perioadă o lecţie pentru a deveni cea mai bună versiune a sa şi pentru a da tot ce este nevoie pentru ca fanii să nu îşi piardă încrederea în munca şi devotamentul ei faţă de muzică.

„Eram pregătită să mă renunț la tot ce ma ținea pentru a putea deveni cea mai bună versiune a mea. Muzica este viața mea și cred că Universul mi-a zis: ‘Ok, vorbești despre autenticitate și despre a te iubi pe tine însuți, dar te voi testa din nou și îți voi lua plasa de siguranță pe care o găseai în validare. Apoi vom vedea cât de mult te iubești pe tine cu adevărat. Acea perioadă dificilă plus deschiderea mea către o putere mai mare și reconectarea cu divinitatea m-a ajutat să devin întreagă, așa cum nu am fost niciodată. Mi-a dat o nouă fundație de la care să pornesc. Nu este una materială, ci este una sufletească , a mai declarat artista în vârstă de 33 de ani.

Katy Perry s-a înscris într-un tratament de o săptămână pentru a trata depresia: „Ani de zile prietenii mei s-au dus la tratament și s-au întors revitalizați, așa că am vrut să mă duc și eu.'

În luna aprilie a acestui an, artista împreună cu iubitul său Orlando Bloom au mers la o conferință Unite to Cure în Vatican, unde s-au întâlnit cu Papa Francisc. Katy Perry a vorbit în cadrul conferinței despre meditație, terapie care a ajutat mult în cazul anxietății mele'.

Citește și:
Katy Perry și Orlando Bloom merg într-o vacanță romantică în Italia și se întâlnesc cu… Papa Francisc?!

Text: Andreea Burghelea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people