Katy Perry le-a arătat fanilor cum arată camera viitoarei sale fetițe

Katy Perry și Orlando Bloom se pregătesc de nașterea primei lor fetițe, iar cântăreața tocmai ne-a arătat cum i-au decorat camera.

Katy Perry le-a arătat fanilor cum arată camera viitoarei sale fetițe

Katy Perry le-a oferit fanilor un tur surpriză al camerei copilului duminica aceasta în timpul săptămânalului său live „Small Sunday” – tot o surpriză au fost și hainele pe care aceasta i le-a pregătit micuței.

În timp ce le arăta urmăritorilor săi camera în nuanțe plăcute de roz, proaspăt aranjată pentru venirea fetiței, aceasta i-a întrebat dacă sunt curioși să vadă și hainele pe care cei doi i le-au pregătit. Pe lângă rochițele și pantofiorii în miniatură, Katy și-a întors laptopul și spre o salopetă personalizată cu… fața logodnicului ei, Orlando Bloom, de câteva zeci de ori.

Aceasta le-a amintit participanților la live că urmează să nască în orice clipă vara aceasta, și că abia așteaptă momentul.

La începutul lunii iunie, o sursă mărturisea pentru People că Orlando Bloom și Katy Perry au petrecut foarte mult timp acasă în această perioadă și că încă se mai ocupă de camera viitorului copil. Ba chiar pandemia de coronavirus a ajutat-o pe cântăreață „să învețe repede cum să fie mamă”, cât timp nepoții săi de 6 ani, 3 ani și 9 luni sau chiar băiețelul lui Orlando cu fosta soție, Miranda Kerr, i-au fost mai mereu prin preajmă.

Într-un alt interviu cu Los Angeles Times, ea a vorbit deschis despre cum nașterea nu o sperie prea mult – „Durerea va trece. E temporară”, a spus ea.

În același timp, ea a mărturisit și cum concepția ei despre viața de mamă s-a schimbat de-a lungul anilor: „Acum cinci ani, aș fi fost ceva de genul ‘Scoateți copilul ăsta din mine'”, glumește ea. „Dar am analizat motivele pentru care eram nesigură în acest sens și le-am rescris în minte. Mintea noastră e foarte maleabilă. O poți reface oricând vrei”.

Katy Perry a început deja să își facă bagajul pentru maternitate și continuă să spună cum își dorește să își crească micuța „altfel decât a fost crescută ea”, evidențiind că ar vrea să o susțină și să îi ofere libertate în orice ar alege să facă.

Citește și:
Katy Perry și Orlando Bloom și-au amânat nunta pentru a doua oară

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people