Katie Holmes, primele declarații despre relația cu Jamie Foxx

Katie Holmes vorbește pentru prima oară despre relația ei cu Jamie Foxx, negând zvonurile că s-au despărțit.

Katie Holmes, primele declarații despre relația cu Jamie Foxx

Un purtător de cuvânt al actriței Katie Holmes a negat zvonurile legate de despărțirea acesteia de Jamie Foxx.

Zvonurile spuneau că cei doi au luat o pauză dar reprezentantul lui Katie, Leslie Sloane, a negat aceste minciuni. Declarația făcută de Leslie marchează prima dată când Katie, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre relația ei, după ce actrița a fost văzută prima oară cu Jamie Foxx în 2013.

Miercuri, website-ul American Radar Online a publicat zvonul că cei doi au pus punct relației, spunând că actrița, care care o fetiță în vârstă de 12 ani, Suri, al cărei tată este Tom Cruise, ar fi fost cauza despărțirii.

Dar, doar la o zi de la apariția acetui zvon, purtătorul de cuvânt al lui Katie a negat aceste lucruri.
Katie și Jamie au fost văzuți împreună pentru prima dată în 2013, dar de-a lungul anilor cei doi au susținut că sunt doar prieteni.

Actrița, cunoscută în special datorită rolului din serialul „Dawsons Creek” și Jamie, în vârstă de 50 de ani, au confirmat în 2015 că formează un cuplu, după ce au fost văzuți ținându-se de mână pe o plajă.

În luna ianuarie presa de peste Ocean titra despre cei doi că au devenit extrem de apropiați și că ar avea o relație stabilă. O sursă a spus publicației Americane Us Weekly: Au început să fie foarte deschiși în relația lor. Ambii au mai fost în relații care erau in atenția publicului. Țin foarte mult unul la altul și au încercat să își țină relația ascunsă pentru o perioadă cât mai lungă. Jamie o face foarte fericită pe Katie. Cu siguranță relația celor doi a devenit mult mai serioasă.'

În ciuda acestui fapt, Katie, care a divorțat de Tom Cruise în 2012, a continuat să o pună pe Suri, fetița ei pe primul loc. Sursa a adăugat: Katie este o mama extraordinară. Aceasta și-ar alege familia în locul lui Jamie, în orice clipă. Când sunt împreună totul este perfect. Când sunt separați, fiecare e pe cont propriu. Acest lucru funcționează pentru ei.' A muncit foarte mult de când a divorțat de Tom Cruise, și acum a ajuns într-un punct în care și-a făcut un nume și este cunoscută pentru munca ei.'

Citește și:
Hugh Grant, primele declarații după ce s-a căsătorit

Text: Victoria Lupascu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people