Hugh Grant, primele declarații după ce s-a căsătorit

Hugh Grant, actorul despre care mulți spuneau că va rămâne burlac pentru toată viața, s-a căsătorit pentru prima dată la 57 de ani și se pare că nu îi displace deloc căsnicia, ba din contră.

Hugh Grant, primele declarații după ce s-a căsătorit

Invitat zilele trecute într-un show tv, Hugh Grant a vorbit pentru prima dată despre cum este viața lui după ce s-a căsătorit.

„Este foarte bine, nu pot să pretind că nu este”, a declarat Grant. „Ar fi trebuit să fac pasul acesta mai devreme. Sunt doar norocos. Sunt norocos. Am o soție grozavă. O iubesc”.

Actorul britanic Hugh Grant s-a căsătorit în luna mai cu producătoarea Anna Eberstein după șase ani de relație. Ceremonia a fost una privată și a avut loc în Londra.

Hugh Grant și Anna Eberstein au devenit din nou părinți în urmă cu doar câteva luni, acesta fiind cel de-al treilea copil al cuplului.

Actorul mai are doi copii dintr-o relație anterioară cu Tinglan Hong. El a declarat în nenumărate rânduri că nu crede cu adevărat în căsătorie, însă se pare că acest lucru s-a schimbat acum.

Hugh Grant a avut o relație și cu actrița Elizabeth Hurley, timp de 13 ani, iar după despărțire cei doi au rămas buni prieteni.

Citește și:
Hugh Grant a devenit tată pentru a cincea oară și vorbește despre viața de familie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people