Katharine McPhee și David Foster vor deveni părinți

Katharine McPhee este însărcinată! Actrița și soțul ei, producătorul muzical David Foster, vor deveni părinți, fiind primul copil al cuplului.

Katharine McPhee și David Foster vor deveni părinți

Katharine McPhee este însărcinată. Actrița și soțul ei, producătorul muzical David Foster, așteaptă primul copil împreună. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi plimbându-se și făcând cumpărături pentru viitorul lor copil în Montecito, California. 

Cu această ocazie, în imaginile surprinse de paparazzi, i se poate observa cu ușurință actriței burtica de gravidă. 

Potrivit unei surse, Katharine și-a dorit foarte mult să aibă un copil. „Katharine a vrut dintodeauna să fie mamă și să aibă un copil cu David. Își doreau să se întâmple anul acesta. Știau că va fi minunat dacă se va întâmpla în acest an, dat fiind faptul că volumul de muncă s-a redus pentru amândoi”, a declarat o sursă pentru E! News.

„Au dat vestea familiei lor și apropiaților acum o lună și toată lumea a fost șocată și încântată”, a adăugat sursa.

Vestea că actrița Katharine McPhee, în vârstă de 36 de ani, și David Foster, de 70 de ani, vor deveni părinți vine după ce anul trecut, pe 28 iunie, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii la care au fost prezenți 150 de invitați și care a avut loc la biserica Saint Yeghiche din Londra. „A fost o ceremonie foarte rapidă, dar tradițională. Katharine a arătat uimitor într-o rochie simplă albă semnată Zac Posen”, a spus o sursă pentru E! News.

Cei doi își doreau să meargă în Londra pentru a sărbători un an de la căsătorie, însă și-au anunlat călătoria din cauza pandemiei. Katharine McPhee este cunoscută și pentru faptul că în 2006 a participat la emisiunea American Idol, iar David a fost mentorul ei.

David Foster mai are cinci copii din relațiile anterioare – Erin, Amy Skylark, Sara, Allison Jones și Jordan.

Citește și
Actrița Mindy Kaling a născut în secret un băiețel

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people