Kate Moss își retrage faimosul citat: „Nimic nu are un gust atât de bun pe cât de bine se simte să fii slabă”

Faimosul model Kate Moss a spus în anii '90 că "Nimic nu are un gust atât de bun pe cât de bine se simte să fii slabă", însă se pare că a venit timpul să revină asupra acestor cuvinte.

Kate Moss își retrage faimosul citat: "Nimic nu are un gust atât de bun pe cât de bine se simte să fii slabă"

Dacă ești pasionată de modă este imposibil să nu o cunoști pe Kate Moss. Supermodelul care a apărut în campaniile celor mai mari case de modă a pozat pentru 65 de coperți Vogue, devenind una dintre cele mai fotografiate femei din lume.

Totodată, ea este și poate și cel mai citat model. De fapt, o frază a acesteia a fost probabil un motto al celor care și-au dorit să devină modele și să fie slabe, ea reușind, fără să vrea, să încurajeze astfel și tulburările de alimentație.

„Nimic nu are un gust atât de bun pe cât de bine se simte să fii slabă” este un citat pe care îl vom ține mereu minte, însă nu este cel mai bun lucru pe care îl putea spune Kate Moss, iar acum și ea realizează acest lucru. Supermodelul a declarat în emisiunea lui Megyn Kelly că nu ar mai spune așa ceva astăzi. „Prietena mea obișnuia să spună asta. Pentru că știi, trăiam împreună și mergeam după biscuiți și spuneam ‘Oh, Nimic nu are un gust atât de bun-‘. Este un mic jingle', a spus aceasta.

Kate a adăugat că în prezent există atât de multă diversitate. „Cred că este lucrul corect. Există atât de multe mărimi și culori și înălțimi. De ce ai fi un model one-size și să fii reprezentativă pentru toate aceste persoane? Așa că da. Sigur este mai bine.”

Kate Moss, în vârstă de 44 de ani, a vorbit și despre pozele topless pe care le-a făcut mai ales la începutul carierei, când a colaborat foarte mult cu fotografa Corinne Day, aceasta fiind cunoscută drept persoana care a ajutat-o pe Moss să se lanseze în lumea modei.

„Da, exista presiune. Am lucrat cu o femeie fotograf numită Corinne Day și întotdeauna prefera să mă pozeze fără top și nu mi-a plăcut deloc la început”, a spus Moss. Ea recunoscut că nu și-ar lăsa fiica, Lila Grace Moss Hack, în vârstă de 15 ani, să facă acest lucru acum.

„Nu mi-aș lăsa fiica să facă asta. Mă uit acum la ea, are 15 ani și să mă gândesc că la vârsta ei pozam topless este o nebunie”, a spus aceasta. În plus, Kate le-a sfătuit pe tinerele modele să nu facă asta dacă nu-și doresc, deoarece nu sunt obligate.

Citește și:
Kate Moss, cel mai stylish icon fashion al anilor ‘90 (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people