Kate Middleton are un designer personal, iar nimeni nu știe cine este acesta

Kate Midldleton a purtat o rochie superbă, făcută special pentru ea, însă nimeni nu cunoaște identitatea acestui designer personal.

Kate Middleton are un designer personal, iar nimeni nu știe cine este acesta

Membrii familiei regale s-au întâlnit ieri, 5 martie, la Palatul Buckingham, în cadrul unei recepții organizate de Regina Elisabeta pentru a aniversa 50 de ani de la momentul în care Prințul Charles a primit titlul de Prințul de Wales. Acest eveniment a avut loc pe 1 iulie 1969 la Castelul Caernarfon, înainte ca Charles să împlinească 10 ani.

Kate Middleton a fost încă o dată o prezență elegantă. În timp ce Meghan a ales o rochie din brocart cu o jachetă albă, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie albastru pal, perfectă pentru acest eveniment.

Emily Andrews, reporter regal, a scris pe Twitter că această rochie a fost făcută de designerul personal al lui Kate. Totodată, ea a precizat și ce designer au ales Camilla (Bruce Oldfield) și Regina (Stuart Parvin).

Nu este prima dată când Ducesa de Cambridge a ales o ținută făcută de designerul ei personal. Aceasta a purtat în aprilie 2013, când era însărcinată cu Prințul George, o jachetă de culoarea piersicii creată de Tara Jarmon și o rochie realizată de designerul personal.

În 2015, când era însărcinată cu Prințesa Charlotte, ea a purtat un sacou realizat tot de această persoană misterioasă.

Până acum nu au apărut detalii despre identitatea acestei persoane, însă ținutele create pentru Ducesă sunt cu adevărat speciale.

Citește și:
Modul inedit în care Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people