Kate Middleton și Prințul William s-au simțit „jigniți” din cauza glumelor făcute la Premiile BAFTA despre Prințul Harry

Se pare că Prințul William și Kate Middleton nu au reacționat așa bine în realitate, publicul văzând doar anumite secvențe și nu adevărata reacție a celor doi.

Kate Middleton și Prințul William s-au simțit "jigniți" din cauza glumelor făcute la Premiile BAFTA despre Prințul Harry

Dacă nu ai urmărit Premiile BAFTA și nici nu ai citit cele mai importante știri despre faimoasa ceremonie, află că întreaga seară a fost plină de glume la adresa familiei regale. Poate cea mai importantă a fost cea făcută de Brad Pitt în discursul său citit de Margot Robbie. „El îl va numi (premiul) Harry, pentru că este foarte încântată să îl aducă înapoi în State”, a spus actrița la ridicarea trofeului câștigat de Brad Pitt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VOX Cinemas Qatar (@voxcinemasqatar) on


Camerele de filmat i-au surprins imediat pe Kate Middleton și Prințul William, însă se pare că reacția văzută de toată lumea nu este întocmai cea adevărată, fiind făcute mai multe editări.

Comentatorul Neil Sean a declarat pentru Fox News că au existat prea multe glume despre familia regală, iar situația nu a fost una foarte plăcută pentru Ducele și Ducesa de Cambridge. „Feedback-ul este că multe vedete au depășit limita în fața celui care patronează, adică în fața Ducelui de Cambridge…(gluma) nu a fost primită cu fețele zâmbitoare pe care le-ați văzut în versiunea finală și editată a ceremoniei”, a dezvăluit acesta.

Totodată, se pare că nu Brad Pitt a avut cea mai jignitoare glumă, ci Rebel Wilson. „Este o adevărată plăcere să fiu aici la Royal Andrew… uh, Royal Harry. Nu, la acest palat regal”, comentariul făcând aluzie la scandalul în care este implicat Prințul Andrew și la controversa pe care a pornit-o Prințul Harry în familia regală.

Neil Sean a dezvăluit că familia regală a luat deja o măsură pentru a se asigura că astfel de momente nu vor mai avea loc la Premiile BAFTA. „O sursă mi-a spus că pentru a se asigura că membrii familiei regale nu vor mai trece prin astfel de momente la evenimente prestigioase cum a fost acesta… Ei vor avea o clauză ‘morală’ inclusă în înțelegerea lor, deoarece cuplul regal și-a oferit timpul și sprijinul pentru această celebrare minunată a filmului, iar ei ar trebui respectați.”

Citește și:
Reacția lui Kate Middleton când s-a întâlnit cu o fetiță ce dorea să cunoască o prințesă adevărată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people