Kate Middleton și Prințul William au petrecut pe cinste în Mustique

Dacă aveai impresia că membrii familiei regale nu știu să se distreze, atunci te înșeli! Kate Middleton și Prințul William se pare că s-au relaxat și s-au distrat pe cinste atunci când au ieșit seara, în Mustique, o insulă privată unde cei doi și-au petrecut vacanța.

Kate Middleton și Prințul William au petrecut pe cinste în Mustique

Cuplul se află în vacanță cu cei 3 copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, dar și alături de părinții lui Kate, iar cei doi se pare că au avut posibilitatea de a găsi puțin timp să se distreze.

Ducele și Ducesa de Cambridge au fost văzuți la o petrecere în Mustique, petrecere la care a fost prezent și Mick Jagger alături de fiica lui, Jade. Cuplul se află în relații foarte bune cu proprietarul barului, Basil Charles.

Cei doi au ajuns la petrecere chiar printre primii, îmbrăcați foarte relaxat. William purta o bluză de la un magazin local, conform celor care au fost prezenți la acea petrecere.

Ducele și Ducesa merg în Mustique din anul 2008, chiar înainte de nunta lor din 2011. Aceasta este prima călătorie de când familia lor s-a mărit și
a apărut pe lume Prințul Louis, în aprilie anul acesta. Ei au plecat din Mustique la jumătatea lunii iulie, aceștia fiind văzuți în aeroportul din St. Lucia.

Sunt destul de rare ocaziile în care William și Kate ies în oraș să se distreze, dar aceștia s-au distrat și în luna mai după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. La petrecerea privată, William se pare că s-a relaxat dansând alături de tatăl și fratele său, iar Kate a dansat cu George Clooney.

Dimineața următoare au fost văzuți la Palatul Kensington purtând ochelari, lucru care arată ca s-au distrat foarte bine seara trecută.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William au încălcat o tradiție importantă în noaptea nunții

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram (@kensingtonroyal)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people