Kate Middleton glumeste despre faptul ca ar vrea un al treilea copil cu Printul William

“Va trebui sa avem mai multi copii!”, a spus aceasta in spirit de gluma.

Kate Middleton glumeste despre faptul ca ar vrea un al treilea copil cu Printul William

Kate Middleton si Printul William au ajuns duminica dimineata la aeroportul Chopin din Varsovia, impreuna cu cei doi copii ai lor, Printul George (3 ani) si Printesa Charlotte (2 ani), dupa care cuplul regal a avut o intalnire cu presedintele Poloniei, Andrej Duda, fara cei doi copii.

In seara urmatoare, acestia au participat la o petrecere in onoarea Reginei, organizata de catre Ambasadorul Britanic, Jonathan Knott, iar in timpul unui alt eveniment, acesta din urma fiind pentru companiile de tip start-up, Kate a glumit despre faptul ca si-ar dori mai multi copii, dupa ce aceasta a primit cadouri pentru nou-nascuti.

Julia Sielicka-Jastrzebska, care a infiintat o companie impreuna cu sora ei si care i-a daruit acele cadouri lui Kate Middleton, a declarat ca aceasta a facut gluma in privinta copiilor, dupa ce a i s-a spus ca acestea sunt destinate copiilor mai mici decat George si Charlotte.

I-am daruit Ducesei cateva cadouri pentru Printul George si Printesa Charlotte', a declarat aceasta. Kate a spus ca va trebui sa avem mai multi copii', dupa care ea si Printul William au ras.'

La petrecerea organizata in onoarea Reginei, Kate Middleton a purtat o rochie semnata de designer-ul polonez Gosia Baczynska, care este cunoscuta pentru creatiile sale indraznete si care a fost primul designer renumit de nationalitate polona care a aparut in calendarul Fashion Week de la Paris.

Pentru evenimentul destinat companiilor de tip start-up, aceasta a fost radianta intr-un costum alb Alexander McQueen, pe care a ales sa il accesorizeze cu set compus din colier si cercei din rubin.

Citeste si:
Kate Middleton a ales sa poarte din nou tiara Printesei Diana

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people