Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a fost internată în spital și se pregătește pentru nașterea celui de-al treilea copil

Ducesa de Cambridge a fost internată în spital. Kate Middleton va naște în curând cel de-al treilea copil.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a fost internată în spital și se pregătește pentru nașterea celui de-al treilea copil

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost internată în spitalul St Mary’s din Londra, pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Palatul Kensington a anunțat cu puțin timp în urmă pe contul oficial de Twitter că Ducesa Catherine de Cambridge a fost internată și este deja în travaliu. Anunțul preciza că Ducesa a ajuns la spital cu mașina personală, fiind însoțită de Ducele de Cambridge.

Spitalul St Mary’s din Londra, unde Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al treilea copil, se pregătește de ceva timp de eveniment, existând numeroase restricții de circulație și de staționare în zonă.

Ducesa va naște într-un salon de lux în aripa Lindo a spitalului St. Mary în Paddington, Londra, același loc în care s-au născut Prințul George și Prințesa Charlotte. Costul acestui salon este de 9,650 de dolari pe zi, iar acesta a fost închis de la jumătatea lunii martie, fiind pregătit pentru familia regală.

Ultima apariție oficială a Ducesei, înainte să nască, a fost în urmă cu o lună la un eveniment organizat pentru atleții care speră să participe la Jocurile Olimpice din 2020.

Până în acest moment nu se știe dacă al treilea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge va fi un prinț sau o prințesă, iar acest lucru a lăsat loc speculațiilor cu privire la numele pe care cuplul regal britanic îl va alege. Potrivit speculațiilor, dacă va fi fată, aceasta s-ar putea numi Alice, Victoria sau Elizabeth, iar dacă va fi băiat Philip, James sau Arthur. Se pare că, de obicei, un copil născut în familia regală preia un nume de-al suveranului sau al unei persoane apropiate, însă vom vedea dacă și în acest caz regula se va aplica.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Citește și:
De ce s-au despărțit Kate Middleton și Prințul William înainte de a se căsători?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people