Kate Middleton a dezvăluit ce tradiție și-ar dori să urmeze Prințul George și Prințesa Charlotte

Kate Middleton a dezvăluit ce tradiție și-ar dori să urmeze Prințul George și Prințesa Charlotte, Ducesa de Cambridge gândindu-se că activitățile în aer liber sunt potrivite pentru cei doi.

Kate Middleton a dezvăluit ce tradiție și-ar dori să urmeze Prințul George și Prințesa Charlotte

Kate Middleton a dezvăluit că și-ar dori să îi înscrie pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte în echipa cercetașilor Beaver Scouts. Aceasta a făcut o vizită organizației și a dezvăluit în timpul întâlnirii că speră ca cei doi copii mai mari vor călca pe urmele ei, deoarece și ea a făcut parte dintr-o echipă de cercetași.

„Kate a declarat că și-ar dori ca ei să intre în comunitatea cercetașilor, deoarece ea iubește valorile organizației”, a declarat Lauren Noble, în vârstă de 14 ani, tânara ajutând-o pe Ducesa în cadrul întâlnirii. Potrivit declarației acesteia, Kate consideră că este un mod minunat de a vedea viața și se gândește că ar fi o activitate foarte potrivită pentru aceștia.

Lauren Noble a povestit și că Ducesa de Cambridge a admirat insignele primite de tinerii cercetași. „Ea a fost că a fost impresionată că au făcut atât de multe pentru vârsta lor și că au putut să învețe atât de multe lucruri”.

Kate și-a petrecut ziua alături de copii, implicându-se în diferite activități. Aceasta a ajutat la construirea unui fort, a adunat frunze și a pictat cu mâinile un copac. „S-a implicat în proces și la final avea o mână verde”, a declarat Kameron Liddar, un tânăr în vârstă de 16 ani.

O altă tânără, Tahseen Patel, a declarat că a vorbit cu Ducesa de Cambridge despre culturile diferite. „Ea a spus că și-ar dori ca cei doi copii să se implice, deoarece înveți atât de multe lucruri utile pentru viață la cercetași. Am vorbit cu ea despre moschee și despre cât de important este ca religia și echipa de cercetași să se completeze și cum afli atât de multe despre religia fiecăruia și cum putem fi mai uniți.”

Patel a adăugat că Ducesa a empatizat cum importanța înțelegerii unei culturi, spunând despre Kate că este o persoană normală, ea ajutându-i pe copiii emoționați să se simtă în largul lor.

Citește și:
Modul adorabil în care Prințul William și Kate Middleton îl învață pe George despre Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people