Kate Middleton a apelat la o metodă neobișnuită pentru a trece peste momentele dificile din timpul sarcinii 

Kate Middleton a vorbit sincer despre experiența nașterii și la ce anume a apelat pentru a trece peste stările de rău pe care le avea.

Kate Middleton a apelat la o metodă neobișnuită pentru a trece peste momentele dificile din timpul sarcinii 

Ducesa de Cambridge a făcut o dezvăluire extrem de surprinzătoare în ceea ce privește experiența nașterii. Ea a dezvăluit în cadrul unui podcast, „Happy Mum, Happy Baby” faptul că a apelat la hipnoză pentru a putea trece peste durerile pe care le avea.

Kate Middleton a avut hiperemesis gravidarum, o afecțiune care se manifestă prin stări de rău destul de grave și grețuri matinale în timpul sarcinii. „Hipnoza a fost destul de puternică deoarece stările din timpul sarcinii erau grave. Am văzut ce putere au avut meditația și respirația profundă cât timp eram bolnavă. Am realizat faptul că. prin intermediul lor, aș putea prelua controlul în timpul sarcinii.”

Pe lângă asta, Kate Middleton nu i-a spus soțului ei, Prințului William, faptul că a apelat la această procedură. „Nici măcar nu l-am întrebat. A fost un lucru pe care am vrut să îl fac pentru mine”, a adăugat Ducesa.

De asemenea, ea și-a amintit și de momentul emoționant în care Prințul William l-a ținut pentru prima dată în brațe pe fiul lor, Prințul George. „A fost un moment extrem de special să îi văd bucuria pe chipul său.”

În ciuda acestui lucru, ea a spus că au existat și anumite momente dificile pentru ea și soțul său. „Atunci când naști pentru prima dată, crezi că totul va reveni la cum era înainte. Am subestimat impactul și schimbarea care a avut loc în viața noastră la acel moment. În casa noastră nu mai era liniște”, a dezvăluit Ducesa de Cambridge. Chiar și acum, Prințul George și Prințesa Charlotte o întreabă pe Kate de ce nu îi poate lua de la școală, iar Ducesa chiar se simte vinovată din cauza asta. Familia lor a angajat o bonă, dar și o menajeră pentru a-i ajuta.

Deși Kate Middleton și Prințul William au un program destul de încărcat, ei încearcă să își petreacă mai mult timp alături de cei trei copii ai lor. „Vreau să le amintesc copiilor de momentele petrecute împreună, cum ar fi de cele în care mergem la plajă. Nu vreau să aibă în minte o casă cu o atmosferă stresantă, în care încerci să faci totul și nimic nu îți iese.”

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William vor lua o pauză de la îndatoririle regale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people