Kate Hudson a făcut public un video adorabil cu fiica ei, Rani Rose, făcând primii pași

Kate Hudson a făcut public pe contul de Instagram un video emoționant cu primii pași pe care i-a făcut fiica ei, Rani Rose.

Kate Hudson a făcut public un video adorabil cu fiica ei, Rani Rose, făcând primii pași

Kate Hudson are motive pentru care să fie mândră. Fiica ei, în vârstă de doar un an, a făcut primii pași, iar ea a imortalizat acest moment și l-a împărtășit cu fanii de pe Instagram.

„Pășind către ziua de vineri cu Snake..#TGIF #AndShesOff,” a scris Kate Hudson pe Instagram, alături de un video adorabil cu fiica ei, Rani Rose, în timp ce face primii pași prin casă.

„Hai la mami. Ce fetiță bună”, a spus Kate în video, în timp ce întinde mâinile către fetița ei, pentru a o ajuta să meargă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Walking into Friday with Snake…. #TGIF #AndShesOff 🐾

O postare distribuită de Kate Hudson (@katehudson) pe

Pe lângă asta, nu doar Kate Hudson s-a bucurat de primii pași ai fiicei sale. Mai multe prietene actrițe i-au comentat lui Kate la video-ul pe care l-a pus pe Instagram, iar bucuria se poate observa din comentariile lor. „Oh, fiica mea este cu mult în urma fiicei tale”, a scris actrița Diane Kruger.

Diane Kruger nu a fost singura vedetă care a lăsat un comentariu. Printre ele s-au numărat și Paris Hilton, care a ales doar să comenteze cu un emoji.

Kate Hudson este mama a trei copii, Ryder Russel Robinson, în vârstă de 15 ani, și Bingham Hawn Bellamy, în vârstă de 8 ani. Cel de-al treilea copil, Rani, în vârstă de doar un an, seamănă perfect cu mama ei.

Citește și:
Kate Hudson răspunde zonurilor conform cărora și-ar crește fiica fără să țină cont de gen

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people